Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кількість жертв від удару по Запоріжжю зросла
commentss НОВИНИ Всі новини

Кількість жертв від удару по Запоріжжю зросла

Триває пошуково-рятувальна операція

2 березня 2023, 13:06
Поділіться публікацією:

В результаті удару ворога по Запоріжжю загинуло четверо осіб та ще п'ятеро вважаються зниклими без вісти. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Генеральну прокуратуру України.

Кількість жертв від удару по Запоріжжю зросла

Росія - держава-терорист

"За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України), — сказано в повідомленні Генпрокуратури. — За даними слідства, 2 березня 2023 року близько 01:30 збройні сили країни-агресора знову здійснили обстріл одного з житлових кварталів Запоріжжя. Попередньо, ракета ЗРК "С-300" влучила по п’ятиповерховому будинку, внаслідок чого відбулося його руйнування. За попередніми даними, загинуло чотири людини, вісім поранено, ще п’ятеро вважаються зниклими безвісті, серед них дитина. Уламками та вибуховою хвилею пошкоджено багатоповерхівки, розташовані поряд, а також автотранспорт місцевих мешканців. На місці події працюють слідчі".

Триває пошуково-рятувальна операція. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Досудове розслідування здійснює Управління СБУ в Запорізькій області.

Нагадаємо, що вранці рашистський удар по Запоріжжю прокоментував голова держави Володимир Зеленський. А в Херсоні виявили 20 місць катуваннь, де рашисти знущалися з українців. Там піддавали тортурам військових, журналістів, волонтерів та інших незгодних з російським окупаційним режимом. Щонайменше, 400 людей вважаються зниклими, а сотні ймовірно були закатовані та вбиті. Місця, де катували українців, вдалось виявити за допомогою тих, кому пощастило втекти з російських ізоляторів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини