Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кількість загиблих та постраждалих у Дніпрі зросла
commentss НОВИНИ Всі новини

Кількість загиблих та постраждалих у Дніпрі зросла

Кількість загиблих та постраждалих через російську ракетну атаку, станом на 17:00

26 травня 2023, 20:40
Поділіться публікацією:

Станом на 17:00, в Дніпрі, внаслідок російської ракетної атаки, травмовано 31 особу, 2 осіб загинули. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на ДСНС.

Кількість загиблих та постраждалих у Дніпрі зросла

Наслідки ракетного удару по Дніпру

"Рятувальники будуть працювати до тих пір, поки не знайдуть усіх", — заявив голова ДСНС Сергій Крук в ефірі "Єдиних новин" про поточну ситуацію щодо російських обстрілів у Дніпрі. — Станом на 17:00, травмовано 31 особу, 2 осіб загинули. Пожежі, що виникли в будівлях медичного закладу та ветеринарної клініки ліквідовані на площі понад 1 тисячу квадратних метрів. Наразі продовжуються роботи по розбору завалів та пошуку людей. На місці працює понад 50 осіб особового складу та близько 20 одиниць техніки. Інженерна, пожежна техніка, медики та психологи від ДСНС. Створений штаб з ліквідації наслідків, який координує роботу всіх служб. Маю надію що протягом ночі ми завершимо активну фазу проведення робіт". 

Атаку на Дніпро прокоментував і голова держави.

"Це суто звірство: російська ракета, балістика – проти лікарні та ветеринарної клініки. Абсолютно хворі істоти, — заявив Володимир Зеленський. - Станом на цю хвилину внаслідок удару загинули двоє людей… Мої співчуття рідним та близьким! Розбір завалів ще не завершився. Понад 30 людей поранені, і серед них – двоє дітей".

Тим часом, Залужний з'явився на офіційному заході: живий та здоровий. 

Сербія приготувалася до війни: в чому причина.

А Канада надасть Україні партію ракет

Міністр оборони Канади Аніта Ананд за підсумками чергової зустрічі у форматі "Рамштайн" оголосила, що країна безкоштовно передасть українській армії ракети AIM-9 із запасів ЗС Канади. За її словами, ракети допоможуть українським захисникам ефективніше захистити своє небо перед загрозами, що продовжуються, з боку країни-агресора. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини