Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кільце стискається: в ISW розповіли, чи справді росіяни ще ближче до захоплення Авдіївки
commentss НОВИНИ Всі новини

Кільце стискається: в ISW розповіли, чи справді росіяни ще ближче до захоплення Авдіївки

За інформацією ISW, російські війська просунулися в кількох місцях біля Авдіївки.

4 грудня 2023, 08:20 comments1002
Поділіться публікацією:

3 грудня російські окупаційні війська провели наступальні операції поблизу Авдіївки та підтвердили наступ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Кільце стискається: в ISW розповіли, чи справді росіяни ще ближче до захоплення Авдіївки

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Американські аналітики зазначають, кадри, опубліковані 28 листопада та геолоковані 2 грудня, показують, що російські війська просунулися на захід від залізниці на північ від Степового (3 км на північний захід від Авдіївки). 

Додаткові геолокаційні кадри, опубліковані 2 грудня, показують, що російські війська просунулися на південний захід від Первомайського (10 км на південний захід від Авдіївки). 

Російські військові блогери стверджували 2 і 3 грудня, що російські сили просунулися на південь і південний схід від Степового, а деякі з них стверджували, що російські війська просунулися на 300 метрів поблизу населеного пункту. 

Також вони стверджували 2 і 3 грудня, що російські війська просунулися на південь від Новокалинового (13 км на північний схід від Авдіївки) і на захід від Красногорівки (5 км на північний захід від Авдіївки) на північному фланзі Авдіївки, а також на південному фланзі в районі Первомайського та Сєверного. (6 км на захід від Авдіївки). 

Український Генштаб повідомив, що російські сили безуспішно атакували на схід від Новобахмутівки (9 км на північний захід від Авдіївки) та Новокалинове; на південь від Тоненьке (5 км на захід від Авдіївки); поблизу Степового, Авдіївки, Сєверного, Первомайського. 

3 грудня російські джерела стверджували, що російські сили також атакували на північному фланзі з боку Кам’янки (5 км на північний схід від Авдіївки) і на південному фланзі поблизу промислової зони на південний захід від Авдіївки. 

Читайте також на порталі "Коментарі" — що може зламати перебіг війни в Україні: про що говорять прогнози.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини