Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кільце навколо Коренево: ЗСУ наступають з двох сторін
commentss НОВИНИ Всі новини

Кільце навколо Коренево: ЗСУ наступають з двох сторін

Коренево під подвійним тиском: ЗСУ здійснюють потужний наступ з півночі та півдня

15 серпня 2024, 13:12
Поділіться публікацією:

Українські війська розпочали потужний наступ на райцентр Коренево, атакуючи місто одночасно з півночі та півдня. Експерт із аналізу відкритих даних Юліан Репке повідомляє, що українські сили прагнуть захопити залізничну станцію, що може відіграти ключову роль у бойових діях. Про це пише BILD.

Кільце навколо Коренево: ЗСУ наступають з двох сторін

ЗСУ оточують райцентр Коренево з двох сторін

Ситуація довкола Коренево залишається напруженою, кожен кілометр території активно заперечується. Російські частини, які мобілізовані з усієї країни, намагаються утримати позиції, але українські сили продовжують наступати.

Кільце навколо Коренево: ЗСУ наступають з двох сторін - фото 2

Здається, що українці докладають багато сил, що захопити цей населений пункт. Ми бачили безліч наступальних дій за останні години: як з півночі на Коренево, так і з півдня. Це означає, що українці намагаються наступати далі та атакувати це село з двох боків. Чи вдасться їм це інше питання. Ми бачимо, що російський фронт все ще дуже тендітний. Українці ще можуть просуватися на деяких напрямках та брати маленькі села. Однак там дедалі більше російських частин, зібраних з усієї країни, щоб їх відвоювати", — повідомляє Репке.

Звільнення Коренево може стати важливим успіхом для ЗСУ та дати їм стратегічну перевагу в регіоні, що, у свою чергу, створює складнощі для російської сторони, можливо, змушуючи їх до перегляду стратегій.

Читайте також на порталі "Коментарі" - У Білгородській області через обстріл введено режим НС федерального характеру, повідомила прес-служба МНС РФ.

Крім того, "Коментарі" писали, що російські війська на сході впевнено наближаються до Покровська. На сьогоднішній день до міста ворогові залишилося 13 кілометрів. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у матеріалі "Bild".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини