Головна Новини Суспільство Війна з Росією Київ та ще 4 області будуть без світла: причини та графік відключень
commentss НОВИНИ Всі новини

Київ та ще 4 області будуть без світла: причини та графік відключень

Величина обмеження на даний момент значно менша, ніж та, що застосовувалася напередодні 21 жовтня

22 жовтня 2022, 10:40 comments1938
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", "Укренерго" знову запроваджує обмеження на постачання електроенергії у столиці, а також у Київській, Чернігівській, Черкаській та Житомирській областях. В "Укренерго" пояснюють, що змушені піти на такий крок через те, що заклик про тотальну економію в названих регіонах так і не був почутий. Люди в цих областях суттєво збільшили споживання електроенергії в той час, коли її потрібно по-максимуму заощаджувати.

Київ та ще 4 області будуть без світла: причини та графік відключень

У Києві та 4 областях обмежено постачання електроенергії. Фото: УНІАН

Як повідомили у "ДТЕК Київські електромережі", за розпорядженням НЕК "Укренерго" у Києві з 8:38 почалися стабілізаційні відключення світла.

На сайті компанії оприлюднено оновлений спрощений графік відключень, де можна знайти інформацію про графік відключень на вашу адресу. Щоб переглянути цей графік, потрібно перейти за посиланням.

Голова Київської ОВ Олексій Кулеба закликав мешканців області до економії електроенергії.                                                   

"Росіяни цілеспрямовано завдають ударів саме по енергетичних об'єктах. Звертаюся до всіх! Ми повинні економити електроенергію. Це наша відповідальність та внесок у перемогу над ворогом. Тому вимикаємо зайве. Бережемо електроенергію!", — зазначив він.

В "Укренерго" пояснили, що змушені йти на радикальні заходи, щоб зменшити навантаження на мережі та уникнути повторних аварій після того, як було пошкоджено електромережі російськими ракетними атаками.

Читайте також на порталі "Коментарі" – тривожні заяви білоруського диктатора Лукашенка та Генштабу ЗСУ : чому загроза вторгнення з РБ зросла в рази.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини