Головна Новини Суспільство Війна з Росією Київ проти компромісів: війна має закінчитися поразкою Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Київ проти компромісів: війна має закінчитися поразкою Росії

Офіс Президента заявляє: жодних територіальних поступок у війні з РФ

17 вересня 2024, 15:58
Поділіться публікацією:

У недавньому інтерв'ю для російськомовного телеканалу "Настоящее время", Михайло Подоляк, радник голови Офісу Президента України, заявив, що Україна категорично відкидає будь-які пропозиції щодо заморожування бойових дій, припинення вогню чи будь-якої передачі територій Росії. Подоляк підкреслив, що єдина прийнятна відповідь для Києва — це повна поразка Росії.

Київ проти компромісів: війна має закінчитися поразкою Росії

Подоляк заявив про неможливість перемир'я з Росією

"Тому, звичайно ж, немає жодних концепцій поступки територій, немає жодних концепцій заморозки конфлікту", —  запевнив він.

За словами Подоляка, міжнародна спільнота, особливо західні союзники, розуміють критичність ситуації та підтримують Україну в її прагненні до відновлення міжнародного права та порядку. Він висловив надію, що західні країни зможуть швидше реагувати на події, перестануть обмежувати себе "червоними лініями" та активніше допомагатимуть Україні.

"Якраз таки неправильний фінал цієї війни призведе до ескалації ситуації не лише у Східній Європі, а й у Європі в цілому, і це очевидно для наших західних союзників. Інше питання — бюрократія, швидкість ухвалення рішень, готовність дійсно перестати ховатися за ось цими міфічними "червоними лініями", точніше розмірковувати про них тощо", — заявив Подоляк.

Читайте також на порталі “Коментарі” — На Донецькому напрямку бойові дії тривають уже 12 місяців, і ситуація стала критичною через повільне постачання техніки, яку вже було обіцяно, заявив в інтерв’ю 24 каналу радник голови Офісу президента Михайло Подоляк. За його словами, якби ці поставки здійснювалися своєчасно, а українська армія мала ресурси, які можна було б співвідносити з російськими, ситуація була б повністю під контролем. Наразі контроль зберігається, тож не варто впадати в песимізм, підкреслив Подоляк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини