Головна Новини Суспільство Війна з Росією Керівник розвідки Росії говорить про відкриття другого фронту з боку Грузії
commentss НОВИНИ Всі новини

Керівник розвідки Росії говорить про відкриття другого фронту з боку Грузії

Директор Служби зовнішньої розвідки Сергій Наришкін звинувачує Захід у спробі переконати керівництво Грузії відкрити військовий фронт проти Росії.

4 квітня 2023, 14:20 comments2065
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Директор Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін стверджує, що Захід нібито змушує Грузію відкрити "другий фронт" війни проти Росії. На думку Наришкіна такі дії Заходу відбуваються через війну, яка йде не на користь України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на CNN.

Керівник розвідки Росії говорить про відкриття другого фронту з боку Грузії

Директор Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін. Фото з відкритих джерел

Керівник розвідки Росії Сергій Наришкін прибув з візитом до Білорусі, де зустрівся з Олександром Лукашенком, а після дав інтерв'ю журналістам. Російський розвідник заявив, що Захід нібито готує відкрити ще один фронт проти Росії.

"Ми бачимо наполегливі спроби Вашингтона, Брюсселя і Лондона переконати грузинське керівництво в необхідності відкриття так званого другого фронту", — сказав Сергій Наришкін.

За словами керівника розвідки РФ мета таких дій Заходу відбувається через війну, яка йде не на користь України.

"Вони бачать, що нинішня ситуація на полі бою не на користь України, і змушують Грузію вступати в конфлікт з РФ", — заявив Наришкін.

Попри заяви керівника Служби зовнішньої розвідки РФ Україна продовжує захищати свої території та знищувати російські війська. Згідно з даними Генштабу ЗСУ втрати російських військ становлять понад 175 тис. одиниць особового складу. Окрім того, розвідка США повідомила, що армія РФ втратили близько 200 тис. військових вбитими та пораненими.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що британська розвідка назвала найпоширенішу небойову причину втрат армії РФ.

Також "Коментарі" писали про те, що перебуваючи у Литві президентка Грузії Саломе Зурабішвілі неочікувано з'явилась на мітингу підтримки українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://edition.cnn.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини