Головна Новини Суспільство Війна з Росією Касьянов: Може настав час змінювати тактику війни? Берегти бійців, а не утримувати котли
commentss НОВИНИ Всі новини

Касьянов: Може настав час змінювати тактику війни? Берегти бійців, а не утримувати котли

Військовий Юрій Касьянов вважає, що прийшов час змінювати тактику у війні і більше не створювати «котили». Він закликав чиновників змінюватися, якщо вони хочуть вижити, передає портал «Коментарі»

16 лютого 2024, 12:32 comments1552
Поділіться публікацією:

Військовий Юрій Касьянов закликав керівництво країни до змін на фронті.

Касьянов: Може настав час змінювати тактику війни? Берегти бійців, а не утримувати котли

Юрій Касьянов

"Дебальцеве, Бахмут, Авдіївка (Іловайськ, ДАП, Маріуполь, Сєвєродонецьк, Лисичанськ)... Список наших "перемог". Може, настав час змінювати стратегію і тактику війни? Берегти бійців, а не утримувати котли?"
— написав він у Фейсбуці.

У цьому контексті він закликав владу уявити котел, який може вибухнути.

"І тут критика влади (військової та цивільної) — це датчик перегріву котла. Це запобіжник для розумних, рятівний жилет для сильних. Можна розстріляти датчик, змусити його стрілку йти навпаки, наказати всім не дивитися вгору, але перегрітий котел все одно вибухне",
- вважає Касьянов.

Саме тому, військовий закликав владу до змін.

"Пора змінюватися панове, поки не пізно. Змінюйте підходи, правила, ступінь жадібності та мірило успіху, допускайте до управління розумних, а не лояльних.. Змінюйтеся самі, якщо хочете вижити. Якщо зможете. Ми з вами в одному човні, на жаль",
— підсумував Юрій Касьянов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що народний депутат Маряна Безугла вже розкритикувала новопризначеного Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Серед претензій – втрати на фронті. За її словами, ворога можна нищити і "дистанційно" з використанням тих же дронів, про що успішно доводить ГУР Міноборони.

Також портал "Коментарі" повідомляв, що зараз на фронті спостерігаються критична ситуація в Авдіївці. Ворог близький до того, щоб захопити місто. Вважається, що доля Авдіївки буде вирішена протягом найближчих 48 годин. Очікується, що ЗСУ вийдуть із міста.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

16 лютого 2024, 19:52

Касьянов все говорит правильно, вот только умных никто не хочет слушать. зеленский -артист с комплексом наполеона, а не государственный деятель, его интересует только рейтинг и овации на сцене, поэтому удержание котлов и шоу, которое из этого устраивается для него важнее, чем люди.


Новини