Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кадиров поскаржився, що на нього готують замахи
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров поскаржився, що на нього готують замахи

За словами Кадирова, за цим нібито стоять українські та західні спецслужби

21 травня 2023, 20:03
Поділіться публікацією:

Кремлівський глава Чечні  Рамзан Кадиров поскаржився, що нібито на нього готують замах. За його словами, у всьому винні "українські та західні спецслужби". Про це він заявив в ефірі пропагандистського каналу.

Кадиров поскаржився, що на нього готують замахи

Рамзан Кадиров (фото з відкритих джерел)

За його версією, проти нього нібито готують теракти через те, що він "відстоює суверенітет Росії".

"Я заважаю їм, і вони роблять все, щоб позбутися мене. У нас є навіть інформація, що в європейських та західних спецслужбах, українських проти мене теракти готують", — заявив Кадиров.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Кадиров виступив перед військами у брендовій куртці за понад 3 тисячі доларів. Відомий в РФ керівник Чечні Рамзан Кадиров "засвітивсь" у брендовій куртці в мілітарі стилі, яка вартує  кілька сотень тисяч рублів. Як  інформує Телеграм-канал "Двач", зустрічаючись  зі своїми TikTok-військами Рамзан Кадиров  одягнув шерстяний овершорт від Louis Vuitton, принтований камуфляжем. 

Ціна обновки в мілібарі стилі, яку одягнув  Кадиров, на сайті бренду стартує  від 252 тисяч рублів (приблизно 120 тисяч гривень). При цьому, очільник Чечні полюбляє жити розкішно, ні в чому собі не відмовляє. Агресивний   Кадиров часто ховає  власні статки. Недавно  журналісти, що проводять розслідування, знайшли в Дубаї (ОАЕ), що тепер  виступає, як прихисток для еліти з РФ після  початку війни  в Україні, розкішну віллу очільника Чечні.
Також "Коментарі" писали про те, що на запит Пригожина до Шойгу, Кадиров написав звернення до Путіна. Власник російських найманців з групи "Вагнера" Євгеній Пригожин заявив, що через недостатнє забезпечення планує вивести своє угрупування з Бахмута. Лідер Чечні Рамзан Кадиров готовий замінити своїми військовими вагнерівців на сході України.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини