Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кадиров пообіцяв "чавити цю штатівську мерзоту"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров пообіцяв "чавити цю штатівську мерзоту"

Глава Чечні Рамзан Кадиров погрожує США через запроваджені проти його "дорогої мами" санкції

31 серпня 2023, 23:52
Поділіться публікацією:

Рамзан Кадиров написав агресивний пост у своєму телеграм-каналі у відповідь на запровадження США проти його матері санкцій. Про це повідомляють "Коментарі".

Кадиров пообіцяв "чавити цю штатівську мерзоту"

Рамзан Кадиров

"Я вже було перестав дивуватися нелогічним санкційним рішенням США та Заходу. І раптом знову — тепер у списках моя дорога МАМА, — написав Кадиров, який неодноразово називав і називає себе "вірним піхотинцем Путіна". — Про те, що вона займається однією лише благодійною діяльністю, знає весь світ. Тому американське рішення можна розцінити лише як навмисне та цинічне зневага всіма етичними нормами".

Після цього Рамзан Кадиров став погрожувати США.

"Що ж, це тільки розв'язує нам руки. Якщо Штати самі для себе узаконили такі злочинні методи, то і ми не заганятимемо себе в якісь рамки", — заявив Кадиров. За його словами, "з Росією це не прокотить", пообіцявши "чавити цю штатівську мерзоту".

Нагадаємо, у день незалежності України президент США Джо Байден оголосив про нові санкції проти росіян, причетних до депортацій українських дітей.

Під американські санкції потрапили ще 11 фізичних осіб, серед яких уповноважені з прав дитини Калузької та Ростовської областей, чеченський омбудсмен Мансур Солтаєв та мати Рамзана Кадирова Аймані. Під санкції США також потрапив прем'єр Чечні Муслім Хучієв.

Тим часом, найближчого соратника Пригожина поховали на військовому цвинтарі.

Зеленський розповів, чи братиме участь у виборах 2024-го.

А ЗМІ склали рейтинг 20 найдорожчих суконь усіх часів та народів. До рейтингу увійшли сукні вартістю від 30 тисяч до 10,7 мільйона доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини