Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кадиров подякував Маску за його розробки, які допомагають Росії на війні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров подякував Маску за його розробки, які допомагають Росії на війні в Україні

Рамзан Кадиров заявив, що винаходи Ілона Маска допомагають у зоні бойових дій в Україні. Чеченський бойовик особливо подякував бізнесмену за термінали Starlink.

19 серпня 2024, 16:45
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Лідер Чечні Рамзан Кадиров продовжив діалог з Ілоном Маском і після слів вдячності за "подарований" автомобіль Tesla Cybertrack подякував американському мільярдеру за термінали інтернет-зв'язку Starlink. За його словами, вони допомагають Росії на війні в Україні.

Кадиров подякував Маску за його розробки, які допомагають Росії на війні в Україні

Кадиров подякував Ілону Маску. Фото з відкритих джерел

Рамзан Кадиров у соціальній мережі відреагував на допис Маска, в якому той заперечує, що дарував чеченському бойовику Cybertrack. Кадиров подякував Маску за Starlink, які його бійці використовують на війні в Україні.

"Ілоне, не звертай уваги на відсталих і непосвячених людей та продажні ЗМІ. Не варто відволікатися на них, повір мені. Краще продовжуй творити та досягати нові вершини. Нам твої розробки дуже допомагають. Ти в будь-якому разі молодець! До речі, окреме спасибі за Starlink. Швидкість зв'язку у зоні СВО взагалі вогонь! Від бійців окремий респект!", — написав Кадиров.

Нагадаємо, що кілька днів тому Рамзан Кадиров опублікував відео на якому продемонстрував модифікований Cybertrack зі зброєю на кузові автомобіля. За словами Кадирова, нібито йому Cybertrack подарував Ілон Маск. Американський бізнесмен відреагував на цю інформацію звинувативши "брехливі традиційні ЗМІ" у її поширені.

Як повідомляв портал "Коментарі", українська розвідка на початку 2024 року виявила, що Росія використовує у зоні бойових дій термінали Starlink. Ілон Маск заявив, що його компанія не продає Росія свої термінали. Однак, Маск додав, що не планує блокувати свої термінали на території РФ. 

Також "Коментарі" писали про те, що російські строковики на Курщині допомагають українським бійцям знищувати кадирівців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини