Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кадиров опублікував фото свого "загиблого брата"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров опублікував фото свого "загиблого брата"

Глава Чечні, який заявляв про втрату зв'язку зі своєю правою рукою, депутатом Держдуми Адамом Делімхановим, опублікував спільне фото з ним

14 червня 2023, 23:49 comments1231
Поділіться публікацією:

Глава Чечні Рамзан Кадиров, який раніше сьогодні у своєму телеграм-каналі просив українську розвідку про допомогу в пошуку "дорогого брата" Адама Делімханова, заявив, що загибель останнього під час нібито українського артудару була фейком із самого початку. За його словами, він просто підіграв суперечливим повідомленням. Про це повідомляють "Коментарі".

Кадиров опублікував фото свого "загиблого брата"

Кадиров і Делімханов

За словами Кадирова, який підтримує війну Путіна в Україні, "Адам Султанович живий-здоровий і навіть не поранений" і Кадиров "це знав із самого початку фейкового вкидання". Як заявив голова путінської Чечні, він "підлив олії у вогонь" своїм зверненням до української розвідки. Нагадаємо, тоді він у своєму телеграм-каналі написав:

"Я сам не можу ніяк вийти на Адама Делімханова. На зв'язок він не виходить. Прошу українську розвідку надати інформацію про те, за яким саме місцем і по якими позиціям було завдано удару, щоб таки я зміг знайти мого дорогого БРАТА", — написав Кадиров.

На опублікованому згодом фото та відео Кадиров разом із Делімхановим, а також головою парламенту Чечні Даудовим та міністром кавказької республіки з питань національної політики, зовнішніх зв'язків, друку та інформації Дудаєвим вивчають карту. Раніше Кадиров просив Путін перевести кадирівські підрозділи в Бєлгородську область для боротьби з рейдами Російського добровольчого корпусу.

Тим часом, Залужний виступив проти підриву мостів через Дніпро.

Друг президента Зеленського відверто розповів, на які гроші зараз живе.

А відомий телеведучий із дружиною вирішили усиновити дитину, яка втратила батьків під час війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини