Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Кадирівці" розповіли, куди дійдуть, якщо Путін їх не зупинить (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Кадирівці" розповіли, куди дійдуть, якщо Путін їх не зупинить (відео)

А попутно бійці Кадирова збираються захопити "Миколаївськ" та "Адесу"

6 липня 2022, 17:57 comments2852
Поділіться публікацією:








Як відомо "кадирівці", які воюють в Україні, люблять хвалитися своїми звірствами на війні, а також розповідати про свою хоробрість і безстрашність, часто прикрашаючи свої "подвиги". Так, один із "кадирівців" під час інтерв'ю російським пропагандистам озвучив мету – дійти до Берліна. Принагідно російські війська хочуть захопити низку українських міст. Ось тільки деякі з них, судячи з вимови окупанта, не зовсім українці. Як передає портал "Коментарі", на нижче відео, яке опублікували російські мас-медіа, можна почути обіцянку бійця.

"Кадирівці" розповіли, куди дійдуть, якщо Путін їх не зупинить (відео)

Рамзан Кадиров. Фото: з відкритих джерел

"І Миколаївськ, і Херсон, і Адесса. Поки Володимир Володимирович Путін не зупинить нас, ми ще дійдемо Берліна. Ми переможемо, у цьому немає сумнівів", – похвалився боїв армії Кадирова.

Варто зазначити, що російські пропагандисти активно підігрівають тезу, що нинішнє покоління росіян може повторити подвиг дідів і дійти до Берліна. Саме звідси так активно розкручуються тези "можемо повторити!", "Дійдемо до Берліна", "Подвиг дідів", "Діди воювали" і так далі.

Більше того, з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну українським військовим уже доводилося підбивати та захоплювати російську військову техніку, на якій були написи "на Берлін!".

Читайте на порталі "Коментарі" — мета – втягнути Білорусь у війну: на якій стадії Путін – яке завдання сьогодні постає перед Лукашенком, чому він активізувався у своїх заявах щодо війни в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – переміщення військовозобов'язаних в Україні: що ховається за новим кроком Генштабу ЗСУ – як захистити свої права. Експерти розповіли в ексклюзивному інтерв'ю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини