Головна Новини Суспільство Війна з Росією ISW: наступ росіян під Кремінною у ступорі
commentss НОВИНИ Всі новини

ISW: наступ росіян під Кремінною у ступорі

Аналітики ISW констатують тактичний глухий кут у Луганській області

1 березня 2023, 09:15 comments3275
Поділіться публікацією:

Російський наступ на лінії Сватово-Кременна, швидше за все, зазнає невдачі. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляється в черговому зведенні Інституту вивчення війни (ISW).

ISW: наступ росіян під Кремінною у ступорі

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що російські війська ведуть обмежені наземні атаки поблизу міст Сватового та Новоселівського. Також російські війська завдали обмежених наземних ударів поблизу Кремінної.

Аналітики зазначають, що російські війська не досягли значних успіхів у районі Кремінної, де вони намагаються наступати одразу на кількох ділянках. При цьому аналітики посилаються на оцінки як українського Генштабу, так і російських "воєнкорів".

"Хоча російські сили в Луганській області все ще мають ініціативу, російські наступальні операції в Луганській області невдалі, підтверджуючи попередню оцінку ISW про те, що для настання російських військ у Луганській області не вистачає достатніх резервів для збільшення масштабу або інтенсивності наступу", — йдеться у повідомленні. новому зведенні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія розпочала свій наступ на сході України, проте країни Заходу ставлять під сумнів можливості країни-агресора нагромадити достатню кількість живої сили та ресурсів для досягнення значних успіхів під час нової атаки. При цьому РФ зазнає величезних втрат, атакуючи позиції ЗСУ на Донбасі. Про що говорять рішення російського військово-політичного командування останнього часу? Що відбувається на полях битв і чого очікувати в найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxxx

1 березня 2023, 11:56

Секс знакомства в вашем городе - реальные анкеты людей, которые ищут и хотят секса. Заходи и просматривай фото без регистрации!----- http://redirect.sk/kiska


Новини