Головна Новини Суспільство Війна з Росією Іран спростував звинувачення Зеленського та перейшов до загроз Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Іран спростував звинувачення Зеленського та перейшов до загроз Україні

В Ірані натякнули, що втомилися терпіти звинувачення України у підтримці Росії

23 грудня 2022, 08:00 comments1252
Поділіться публікацією:

МЗС Ісламської Республіки Іран спростовує звинувачення у військовій підтримці Росії та загрожує Україні та особисто президенту країни Володимиру Зеленському. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Міністерство закордонних справ Ірану.

Іран спростував звинувачення Зеленського та перейшов до загроз Україні

Іран. Фото: з відкритих джерел

Як зазначається на сайті зовнішньополітичного відомства країни, Іран засудив "неодноразові звинувачення та грубі висловлювання" президента України Володимира Зеленського на адресу Ісламської Республіки Іран, висловлені у Конгресі США.      

"Іран неодноразово відповідав на безпідставні звинувачення щодо безпілотників, висунуті українськими офіційними особами проти Ісламської Республіки. Іран не постачав жодній стороні жодної військової техніки для використання у війні в Україні", — заявив спікер міністерства Насер Канаані.

Він також зазначив, що Іран завжди шанував територіальну цілісність усіх країн, включаючи Україну.

"Панові Зеленському краще знати, що стратегічний терпець Ірану щодо таких безпідставних звинувачень не безмежний", — додав Канаані.

Крім того, спікер порадив українському президенту винести урок із долі деяких інших політичних лідерів, які задовольнялися підтримкою США.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Офісі президента назвали чотири головні висновки за підсумками візиту президента України Володимира Зеленського до США.                                            

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Франції Макрон знову дивиться у бік Росії: що заявив французький лідер про вступ України до НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини