Головна Новини Суспільство Війна з Росією Іран може відправити більше безпілотників до Росії - Держсекретар США Ентоні Блінкен
commentss НОВИНИ Всі новини

Іран може відправити більше безпілотників до Росії - Держсекретар США Ентоні Блінкен

Іран продовжує співпрацю з Росією.

23 жовтня 2022, 13:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Державний секретар США Ентоні Блінкен повідомив, що Іран готовий надсилати більше дронів-камікадзе до Росії. Про це Блінкен заявив журналістам на брифінгу під час зустрічі з міністром закордонних справ Франції Катрін Колонна.

Іран може відправити більше безпілотників до Росії - Держсекретар США Ентоні Блінкен

Ентоні Блінкен. Фото з відкритих джерел

Американський посадовець оприлюднив свою заяву після того, як уряд США звинуватив Іран у допомозі російським військам – іранські інструктори навчали в Криму спеціалістів по роботі з безпілотниками.

"Ми вважаємо, що Росія отримала десятки цих БПЛА з Ірану, і, можливо, ще більше", — говорить Блінкен.

Росія шукає нові технічні можливості для атак України. Тому звернулась і уклала договори про постачання безпілотників з Іраном. Хоча сама РФ це приховує та заявляє, що уся військова техніка є російською.

Ентоні Блінкен також наголошує, що США буде перешкоджати незаконній торгівлі безпілотниками, а також шукатиме для України якісні засоби знищення та виявлення іранських дронів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські сили знищили 10 іранських інструкторів, які навчали військових РФ. Про це повідомляє ізраїльське видання з посиланням на українського високопосадовця.

Також "Коментарі" писали, що хакери отримали доступ до ядерної програми Ірану та виклали їх у загальний доступ. Спочатку хакери шантажували уряд Ісламської Республіки та вимагали відпустити політичних в'язнів та не розганяти протести. Влада Ірану проігнорувала це, тому хакери опублікували документи. У витоку є дані про російських спеціалістів, що працювали і консультували іранців на одній з атомних станцій в країні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 жовтня 2022, 12:38

Молодець Беня! Грамотно та ефективно відвернув загрозу від Ізраїлю. Ще і Росії допоміг. За такій вклад у протистояння за глобальне лідерство, Байден нагородив його зняттям обвинувачень. А де ж твердження малопутинської Зе пропаганди руандаістів про якесь обладнання, яке зробить дрони не ефективними? Знов все на брехні у помилковому анклаві?


Новини