Головна Новини Суспільство Війна з Росією Інтенсивність обстрілів значно зросла: бої ідуть на підступах до ключового міста
commentss НОВИНИ Всі новини

Інтенсивність обстрілів значно зросла: бої ідуть на підступах до ключового міста

Ворог підтягнув резерви і намагається захопити Торецьк, утримати його дуже складно

31 липня 2024, 12:48
Поділіться публікацією:

В районах Північного та Залізного розташовані терикони, які противник намагається захопити для подальшого просування до Торецька, розповів в ефірі "Еспресо" співзасновник DeepState Роман Погорілий.

Інтенсивність обстрілів значно зросла: бої ідуть на підступах до ключового міста

Торецьк

За його інформацією, наразі лінія бойового зіткнення проходить на підступах до Торецька. Бої тривають у Залізному та Північному. Ворог намагається підійти ближче до Торецька, використовуючи щільну забудову цих населених пунктів для приховування та закріплення. Виявлення та знищення ворога є надзвичайно складними завданнями, додав експерт і підкреслив, що Сили оборони працюють цілодобово, застосовуючи дрони, артилерію та техніку, щоб нищити сили противника.

Як підкреслив експерт, у Північному та Залізному розташовані терикони, які ворог намагається захопити для подальшого просування до Торецька, оскільки у місті є важливі пункти спостереження та засоби ураження.

"Наразі інтенсивність обстрілів значно зросла через підтягнення додаткових сил та активну роботу артилерії та авіації противника. Вся агломерація навколо Торецька та саме місто піддається нищівним обстрілам, що робить утримання цих районів надзвичайно складним. Ворог застосовує тактику знищення всього на своєму шляху, щоб заходити на руїни та продовжувати рух", — підкреслив Погорілий.

Він також додав, що противник просунувся у Красногорівці на Курахівському напрямку, насичуючи місто особовим складом та продовжуючи рух у бік Георгіївки.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що військові повідомили про те, що ворог не може взяти Торецьк і тому намагається знищити його квартал за кварталом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини