Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Інкубатор яничарів". РФ відкриє в Маріуполі військове училище
commentss НОВИНИ Всі новини

"Інкубатор яничарів". РФ відкриє в Маріуполі військове училище

В училище набиратимуть місцевих підлітків

18 липня 2024, 00:45
Поділіться публікацією:

Російські загарбники планують вже цього року відкрити військове училище у Маріуполі, де готуватимуть офіцерів для армії РФ.

"Інкубатор яничарів". РФ відкриє в Маріуполі військове училище

Окупанти будують у Маріуполі військове училище. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, росіяни будують у захопленому Маріуполі філіал Нахімовського воєнно-морського училища при міністерстві оборони РФ.

За даними Центру спротиву, для навчання у закладі окупанти вербують школярів з тимчасово окупованих територій. В училищі планують готувати офіцерів ЗС РФ. Наразі триває набір у 5-7 класи. Навчання в училищі окупанти планують розпочати з 1 вересня поточного року.

Таким чином, відзначили у Спротиві, ворог вкотре порушив міжнародне право, позаяк вербує населення окупованих територій для участі у війні проти батьківщини. Зокрема, у даному випадку мова йде про дітей, з яких Кремль традиційно планує зробити яничарів, позаяк імперія завжди воює руками підкорених народів.

Центр національного спротиву закликав жителів окупованих територій бойкотувати ініціативи ворога та не руйнувати життя своїх дітей, а натомість повідомляти про зрадників та позиції загарбників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на тимчасово захоплених територіях України через дефіцит лікарів місцеві окупаційні адміністрації зобов’язали амбулаторії першочергово обслуговувати солдатів РФ. Таким чином, повідомляє Центр національного спротиву, ворог хоче розвантажити військові шпиталі. При цьому противник вкотре планує сховатися за спинами цивільних осіб та використати мирні об’єкти у військових цілях, що є злочином. Очікується, що в амбулаторіях окупантам будуть надавати не лише першочергову допомогу, але й проводити планові огляди. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини