Головна Новини Суспільство Війна з Росією Imagine Dragons знову підтримують Україну: Ден Рейнольдс закликає зупинити війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Imagine Dragons знову підтримують Україну: Ден Рейнольдс закликає зупинити війну

Група також бере активну участь у різних місіях допомоги українцям і є амбасадором платформи UNITED24

25 червня 2024, 15:01
Поділіться публікацією:

На одному з останніх концертів американського рок-гурту Imagine Dragons, їхній лідер Ден Рейнольдс висловив підтримку Україні. Під час виступу він закликав зупинити війну, тримаючи в руках плакат із написом "Stop war", пофарбований у кольори українського прапора. Цей момент швидко став популярним у соціальних мережах, особливо на TikTok, де українські фанати гурту ділилися відео.

Imagine Dragons знову підтримують Україну: Ден Рейнольдс закликає зупинити війну

Соліст Imagine Dragons прямо зі сцени закликав зупинити війну в Україні

Imagine Dragons відомі своєю підтримкою України. Раніше, наприкінці 2023 року, Рейнольдс уже виходив на сцену з українським прапором і навіть цілував його, кричачи гасла на підтримку країни. Група також бере активну участь у різних місіях допомоги українцям і є амбасадором платформи UNITED24, яка збирає кошти для України.

Не лише словами, а й справами гурт демонструє свою позицію. У їхньому останньому музичному відео на пісню "Crushed" взяв участь 14-річний українець, який виступив разом із музикантами на сцені у Варшаві.

Читайте також на порталі “Коментарі” Волонтер Сергій Стерненко розповів про те, що деякі командири ставляться до військових як "до видаткового ресурсу". Як зазначив волонтер Сергій Стерненко, усі армії світу так чи інакше у своїй історії стикаються з однаковими проблемами. За його словами, одним із найпоширеніших є ставлення окремих командирів до особового складу з нехтуванням і так, начебто це просто витратний ресурс.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що військові, які погано зарекомендували себе, в 2014 і 2022 роках не понесли покарання. Більше того, вони зараз почуваються в армії комфортно та займаються реваншом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини