Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ілон Маск створив нове опитування про Донбас та Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск створив нове опитування про Донбас та Крим

Ілон Маск питає чи воля жителів Донбасу та Криму має вирішити куди вони належать.

3 жовтня 2022, 21:44
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Власник Tesla, SpaceX та Starlink Ілон Маск запитав у свої підписників у Twitter чи воля людей Донбасу та Криму має вирішувати частиною України чи Росії вони є. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter сторінку мільярдера.

Ілон Маск створив нове опитування про Донбас та Крим

Ілон Маск створив нове опитування про Донбас та Крим. Фото з відкритих джерел

Найбагатша людина світу Ілон Маск поставив питання про право вибору людей, що проживають на території Донбасу та Криму. Ілон запитує чи повинні вони самостійно вирішувати куди себе віднести: до складу Російської Федерації чи до складу України.

За 30 хвилин після створення опитування проголосувало майже 200 тисяч людей. Станом на 21:30 54,7% вибрали варіант "Так", який означає, що жителі Криму та Донбасу мають самі розв'язувати це питання. 45,3% обрали варіант "Ні".

Опитування триватиме 24 години.

Переглянути оригінальний твіт Маска про опитування можна нижче:

Це не перше опитування Ілона Маска, яке стосується України. За кілька годин до питання про волю громадян Донбасу та Криму. Раніше, Маск представив свою формулу миру між Україною та Російською Федерацією.

Тоді найбагатша людина світу опублікувала свої умови в яких було передбачено повторний референдум на окупованих територіях України під наглядом ООН, а Крим залишався б у складі Росії. Також Маск запропонував нейтральний статус України.

В опитуванні за 2 години взяло участь майже млн осіб і більшість проголосували проти такого варіанту мирної угоди. Сам же твіт виявився скандальним для мільярдера, адже після його публікації акції компанії Tesla впали на кілька пунктів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про масовий флешмоб у Twitter до якого долучились світові політики та зірки, серед яких і президент України.

Також "Коментарі" писали про покупку соціальної мережі Twitter, яку мав зробити Ілон Маск.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Віта

4 жовтня 2022, 11:38

Якщо людина хоче жити за законами та правилами тієї чи іншої країни - вона переїжджає жити до цієї країни, а не змінює територіальну цілісність своєї країни. Тому, Донбас, Крим й всі інші хто не бажає жити в Україні, будь ласка, на вихід, валіть звідси туди, де ви думаєте, що вам буде краще, а нам залиште для процвітання Україну!!!!!

Всилий

3 жовтня 2022, 21:12

Я щось не зрозумів цього Маска-з якого бодуна ти влазиш в державні справи України, хто ти є, сидиш на своїх мільярдах, то й сиди, а краще віддай їх бідним

Микита

3 жовтня 2022, 20:48

Вони є частиною України. Немає сенсу когось щось питати! Донбас і Крим - це територія України!


Новини