Головна Новини Суспільство Війна з Росією IKEA безкоштовно облаштує меблями будинки для переселенців: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

IKEA безкоштовно облаштує меблями будинки для переселенців: подробиці

Одна з найбільших у світі торгових мереж із продажу меблів та товарів для дому облаштує тимчасове житло для біженців.

27 листопада 2022, 17:15
Поділіться публікацією:

Одна з найбільших у світі торгових мереж з продажу меблів та товарів для дому IKEA приєдналася до проекту відомих українських дизайнерів RE: Ukraine Housing, які є співробітниками студії balbek bureau.

IKEA безкоштовно облаштує меблями будинки для переселенців: подробиці

IKEA

Як виявилося, у Бучанському районі Київської області будуть створені модульні будинки для переселенців, які можуть залишатися тут поки їх рідні будинки не будуть повністю відновлені.

Цікаво, що IKEA виявила бажання безкоштовно облаштувати меблями та декором житлові секції таких будинків.

"Головне прагнення проекту RE:Ukraine Housing – після потрясінь останніх місяців запропонувати переселенцям затишне житло. Тимчасове, але не менш комфортне, ніж постійне. З дизайном, який відчувається як щось нове, і водночас знайоме та звичне", — зазначили у balbek bureau.

Раніше повідомлялося, що IKEA передала ініціаторам проекту 145 тисяч товарів та виділила додаткову фінансову допомогу у розмірі 31 тисяч євро для облаштування модульних будинків для переселенців.

Ця ініціатива є дуже важливою, адже люди, які втратили власне житло, заслуговують на те, щоб жити в комфортних та домашніх умовах.

Для довідки: IKEA — заснована у Швеції нідерландська виробничо-роздрібно-торгівельна група, одна з найбільших у світі торгових мереж з продажу меблів та товарів для дому. Загальні продажі за 2015 фінансовий рік склали — €31,9 млрд і продовжують зростати донині.

Раніше "Коментарі" писали про те, що у США із заморожених 30 років тому ембріонів народилися близнюки. Цей неймовірний випадок доводить той факт, що кожне людське життя справді унікальне і неповторне.

Читайте також: Як безлад у будинку впливає на психіку людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини