Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ічкерія стане вільною: Данилов розповів, коли вирішиться питання
commentss НОВИНИ Всі новини

Ічкерія стане вільною: Данилов розповів, коли вирішиться питання

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що щойно не стане диктатора, Ічкерія стане вільною

19 грудня 2022, 11:00
Поділіться публікацією:

Питання з майбутнім Ічкерії вже вирішено наперед. Як тільки не стане російського президента Володимира Путіна – Ічкерія здобуде незалежність і стане вільною країною, незалежно від того, очолюватиме її Рамзан Кадиров чи хтось інший. Як передає "Коментарі", про це в інтерв'ю "Українській правді" заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Ічкерія стане вільною: Данилов розповів, коли вирішиться питання

Рамзан Кадиров. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО зазначив, насправді Путін має великий страх перед Кадировим. Справа в тому, що диктатор розуміє – Кадиров може створити йому великі проблеми. Адже за фактом Кадиров має свою армію, яка здатна створити великі проблеми, як Путіну, так і його оточенню.

"Якщо Путін не дав би повної свободи дій, не дозволяв би Кадирову і всім його спільникам безкарно робити все, що їм заманеться в будь-якому місті Російської Федерації, тоді Ічкерія б давно повстала і була вже вільною", — зазначив Олексій Данілов.

Він повідомив про певну домовленість: Путін дає гроші, преференції, можливості, ордени. Натомість Ічкерія залишається у складі Росії.

"Щойно не стане Путіна, Ічкерія стане вільною країною. З Кадировим, або без Кадирова, повірте, це станеться обов'язково і дуже-дуже швидко. Тому що це — окрема країна, яка не має відношення до Російської Федерації від слова зовсім", — сказав секретар РНБО.

Він також додав, що всі знають про те, що саме Путін дав команду вбити отця Кадирова. А за законами цього народу має бути обов'язковою є відповідь. Чому Кадиров цього не робить, це вже окрема розмова.

Читайте на порталі "Коментарі" — в Україні небезпідставно побоюються чергового масованого наступу російських військ в Україну. В Інституті вивчення війни вважають, що такий наступ може відбутися найближчими місяцями.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини