Головна Новини Суспільство Війна з Росією Христо Грозєв спрогнозував, коли Україна переможе РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Христо Грозєв спрогнозував, коли Україна переможе РФ

Хід війни з РФ значною мірою залежить від того, наскільки світ продовжить допомагати нашій державі, зазначив розслідувач Христо Грозєв.

12 червня 2023, 12:30
Поділіться публікацією:

Судячи з того, що сьогодні відбувається на фронті, Україна має всі шанси здобути перемогу над РФ вже до кінця поточного року. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю "Радіо Свобода" висловив журналіст-розслідувач Христо Грозєв.

Христо Грозєв спрогнозував, коли Україна переможе РФ

ЗСУ. Фото: Міноборони у Facebook

Журналіст вважає, що перебіг війни в Україні реально значною мірою залежить від того, наскільки західні союзники продовжать підтримку українського народу, наскільки оперативно вони відгукнутимуться на прохання Києва щодо надання необхідних боєприпасів та військової техніки.

За його словами, якщо все йтиме тим ходом, який можна спостерігати у ці дні, то незабаром Україна може відновити суверенітет над усією своєю територією.

"...Але, якщо все йде тим ходом, який ми зараз бачимо, то я бачу кінетичну перемогу України... до кінця цього року. Знаєте, я навіть думаю, що Крим реальніше звільнити, ніж Донбас, тому що мотивація для української людини вона настільки сильна стосовно Криму, що я впевнений, що він буде пріоритетним...", — каже розслідувач.

Читайте також на порталі "Коментарі" — канцлер Німеччини Олаф Шольц, а також президент Польщі Анджей Дуда 12 червня вирушать до Парижа для переговорів із президентом Франції Еммануелем Макроном. Імовірно, зустріч буде присвячена прагненню України до членства в НАТО та гарантій безпеки від союзників напередодні саміту НАТО у липні. На даний момент 20 із 31 країни НАТО офіційно підтримали членство України в Альянсі, повідомляє Офіс президента України. Які очікування від зустрічі трьох лідерів у Парижі та власне саміту НАТО, який відбудеться за місяць після цієї зустрічі? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США пояснили, чому Росія намагається применшити успіх контрнаступних операцій ЗСУ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини