Головна Новини Суспільство Війна з Росією Хотілося б вірити: у Мережі повідомили про "смерть Путіна"
commentss НОВИНИ Всі новини

Хотілося б вірити: у Мережі повідомили про "смерть Путіна"

Телеграм-канал "Генерал СЗР", який позиціонує себе як майданчик опозиційно налаштованих співробітників Служби зовнішньої розвідки РФ, заявив про смерть російського диктатора

26 жовтня 2023, 23:44 comments11684
Поділіться публікацією:

Президент РФ Володимир Путін сьогодні, о 20.42, помер у своїй валдайській резиденції внаслідок зупинки серця, а його оточення намагається сформувати нову групу управління Росією. При цьому формальним главою держави виступатиме двійник Путіна. Про це заявили сьогодні ввечері анонімні автори телеграм-каналу "Генерал СЗР", повідомляють "Коментарі".

Хотілося б вірити: у Мережі повідомили про "смерть Путіна"

Путін помер?

Варто зазначити, що нещодавно у Інтернеті вже "вирувала" подібна сенсація про "смерть" голови Чечні Рамзана Кадирова, який виявився все ж таки живим. Водночас уперше інформація про загибель голови ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина з'явилася саме у телеграм-каналах. Згодом вона підтвердилася.

"О 20.42 за московським часом лікарі припинили реанімацію і констатували смерть. Наразі лікарів заблоковано в кімнаті з трупом Путіна, їх утримують співробітники служби безпеки президента за особистим розпорядженням Дмитра Кочнєва, який перебуває на зв'язку і отримує інструкції від секретаря Ради Безпеки РФ Миколи Патрушева, — заявляють автори анонімного, але впливового телеграм-каналу. — Охорона двійника президента посилена. Ідуть активні переговори. Будь-яка спроба видати двійника за президента після смерті Путіна, це державний переворот".

Український сегмент Телеграма відреагував на це повідомлення з іронією, недовірою, але все ж таки з певною часткою надії.

"Інформація, звичайно ж не підтверджена! Але дуже хотілося б!", — пишуть в українських пабліках.

Раніше цей же телеграм-канал повідомляв про серцевий напад у Путіна.

Тим часом, розвідник заявив, що блогерка передала на фронт неробочу техніку. Молоду та скандальну блогерку Юлію Вербу, яка хвалиться дорогими покупками, звинувачують у тому, що вона перегнала на лінію фронту непридатні авто.

Ізраїль присоромив Росію. МЗС єврейської держави зробило заяву у зв'язку з офіційним візитом представників ХАМАС до Росії.

А російський актор зробив шалену заяву про війну і підтримав агресію Кремля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Аноним

27 жовтня 2023, 11:14

Очень сомнительно. Скорее всего очередной вброс, увы

читач

27 жовтня 2023, 00:41

Господи! Ты услышал мою молитву... На все воля твоя... как и на желание мое...


Новини