Головна Новини Суспільство Війна з Росією Хочуть жити: медики з РФ відмовляються працювати в окупованих регіонах
commentss НОВИНИ Всі новини

Хочуть жити: медики з РФ відмовляються працювати в окупованих регіонах

Лікарі з Росії все частіше відмовляються від роботи на окупованих територіях

20 липня 2024, 00:10
Поділіться публікацією:

Для Кремля зростає вартість утримання російської армії та допоміжного персоналу через небажання підлеглих гинути за божевільні та нереалізовані амбіції диктатора Володимира Путіна.

Хочуть жити: медики з РФ відмовляються працювати в окупованих регіонах

Окупантам не вистачає лікарів. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, Москва вимушена була підняти вдвічі заробітну плану лікарям, фельдшерам та іншому медичному персоналу, який відправляється на тимчасово окуповані території обслуговувати загарбників.

За даними Спротиву, причина підвищення зарплат — дефіцит російських медиків на окупованих територіях на тлі небажання місцевих лікарів співпрацювати з ворогом та масового їх виїзду на неокуповані території.

Крім заробітної плати, відзначили у Центрі спротиву, Кремль підвищив одноразові виплати за переїзд на постійній основі. Якщо раніше етнічним росіянам платили мільйон рублів за заселення України, то зараз ця сума вже становить два мільйони рублів.

Центр національного спротиву додав, що кожен "гастролер" на службі Кремля є ворогом та законною ціллю для сил Руху опору, а тому порадив росіянам не їхати в один кінець до України. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на тимчасово захоплених територіях України через дефіцит лікарів місцеві окупаційні адміністрації зобов’язали амбулаторії першочергово обслуговувати солдатів РФ. Таким чином, повідомляє Центр національного спротиву, ворог хоче розвантажити військові шпиталі. При цьому противник вкотре планує сховатися за спинами цивільних осіб та використати мирні об’єкти у військових цілях, що є злочином. Очікується, що в амбулаторіях окупантам будуть надавати не лише першочергову допомогу, але й проводити планові огляди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини