Головна Новини Суспільство Війна з Росією Хлопчик з Краматорська співає пісні у Рівному, аби назбирати на тепловізор для тата (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Хлопчик з Краматорська співає пісні у Рівному, аби назбирати на тепловізор для тата (ВІДЕО)

Костя з Краматорська на вулицях Рівного виконує відомі хіти

29 червня 2022, 22:35 comments1005
Поділіться публікацією:

Хлопчик з Краматорська співає пісні у Рівному, аби назбирати на тепловізор для тата (ВІДЕО)

Хлопчик з Краматорська збирає гроші на тепловізор для батька (фото з відкритих джерел)

Підліток Костя з  міста Краматорськ  на вулицях співає популярні хіти і власні  пісні, щоб назбирати грошей  татові на фронт. Військовослужбовцю  потрібно придбати тепловізор. Про це інформують на відео "Свои".

Тепер  малий краматорець мешкає не на батьківщині, а на заході країни, в місті Рівне. Його батько  відстоює нашу країну в  складі батальйону "Донбас".

Костя  зібрав, співаючи пісні, половину потрібної суми для придбання тепловізора. Важливо, що представники діаспори  Сполучених Штатів додали  ще половину коштів, яких не вистачає, щоб купити цей військовий  пристрій. Тепловізор  швидко  куплять і передадуть  до нашої країни. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українці за 12 годин зібрали 156 мільйонів гривень на Bayraktar для ЗСУ. За 12 годин українці зібрали 156 мільйонів гривень на безпілотники Bayraktar для ЗСУ. Про це повідомив відомий український волонтер та громадський діяч Сергій Притула у соціальній мережі. Відомо, що, 22 червня, волонтер Сергій Притула повідомив про збір 500 мільйонів гривень на закупівлю 3 безпілотників Bayraktar для українських військових. У свій день народження, а волонтеру сьогодні  виповнився 41 рік, він звернувся до українців та зізнався, що йому не потрібні подарунки чи пафосні привітання, а лише "наша Перемога". Після почутого компанія, яка виробляє апарати, вирішила подарувати їх безкоштовно для ЗСУ.

 Також "Коментарі" повідомляли про те, що в США громадяни здають зброю для українцівДепартамент поліції Маямі організував акцію зі здачі зброї для українців під назвою "Зброя для України". Метою акції було не лише допомогти українцям, а й зменшити кількість вогнепальної зброї на вулицях міста.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини