Хитрість російських військових, яка показує великі проблеми Путіна

Військові Російської Федерації почали використовувати ракети, які призначені для ядерних боєголовок

Розвідка кількох країн світу повідомляє, що в російськійармії закінчується зброя. Тому Росія починає діставати все старішу зброю зі своїх складів. Одним з варіантів – це використати боєприпаси, які були призначені для ядерних ракет, але зняли з них ядерні боєголовки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на міністерство оборони Великобританії.

Після чергової терористичної ракетної атаки з боку Росії на території України знайшли ракетні уламки від AS-15А Kent. Це крилата ракета, яка була розроблена у 80-х роках виключно для ядерних ударів. Ймовірно росіяни забрали ядерну частину з ракети та замінили її на звичайний баласт.

"Хоча така пасивна система все одно завдасть певної шкоди через кінетичну енергію снаряда, вона навряд чи зможе досягти надійних результатів проти запланованих цілей", - зазначає британська розвідка.

Розвідка Британії стверджує, що така хитрість росіян тільки підкреслює проблеми зі зброєю в Росії.

"Росія майже напевно сподівається, що такі ракети будуть діяти як муляжі, відволікаючи українську протиповітряну оборону. Незалежно від намірів Росії, ця імпровізація підкреслює рівень виснаження російських запасів ракет великої дальності", - йдеться в повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв слова генерала США Бена Ходжеса про дії Америки, якщо Росія використає ядерну зброю. Американський військовий стверджує, що в такому випадку США знищить основні можливості Російської Федерації.

Також "Коментарі" писали про одного з найбільших союзників Російської Федерації, якого вона втратила з настанням теплої осені.