Головна Новини Суспільство Війна з Росією HIMARS у роботі: кого з козирних командирів РФ відправили додому вантажем-200
commentss НОВИНИ Всі новини

HIMARS у роботі: кого з козирних командирів РФ відправили додому вантажем-200

Поки що дані щодо ліквідованих окупантів ще уточнюються, але в "списку HIMARS" вже багато рашистів

14 липня 2022, 15:45
Поділіться публікацією:

Прицільними ударами по командних пунктах завдяки РСЗВ HIMARS українські захисники розбили чимало командних пунктів росіян. У результаті ті російські офіцери вищого чину, які прибули в Україну на війну і думали відсидітися в тилу, отримуючи похвалу з Москви, вирушили додому раніше часу, тільки не бадьорими і веселими, а вантажем 200. За попередньою інформацією ЗСУ дістали і до командування 22 армійського корпусу Точно підтверджено ліквідацію командира 810-ї окремої гвардійської бригади морської піхоти Сергія Кенса. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у сюжеті проекту FreeДом.

HIMARS у роботі: кого з козирних командирів РФ відправили додому вантажем-200

РСЗО HIMARS. Фото: US Army

Окремо варто зупинитись на особистості Сергія Кенса. Його було призначено командиром бригади в окупованому Криму у 2019 році. На той момент за його плечима були Чечня, Адигея, Дагестан та скандал у ЗМІ.

Так, у 2014 році видання "Сьогодні" проводило розслідування. Військових майкопської бригади, які не схотіли висуватися на війну на Донбас, судили. Ініціатором порушення кримінальної справи якраз і був командир 33-ї бригади Сергій Кенс.

Як пише сайт "Миротворець", Кенс уже встиг прославитись і в Україні, насамперед, своїми звірствами у Маріуполі. Він виступав за те, щоб українські добровольці та чиновники не брали в полон, а розстрілювали на місці.

Ще одна похоронка на шляху також до анексованого Криму. Про ліквідацію полковника Сергія Аврамченка повідомив у соцмережах його вчитель та розмістив фото. Кримчанин Аврамченко – замкомандира з виховної роботи. 2014-го він зрадив Батьківщину і був тією людиною, яка власноруч у частині зняла прапор України та підняла триколор.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у РФ відреагували на удар по Вінниці – розповіли, куди цілилися окупанти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

14 липня 2022, 16:22

Прекрасно! Но почему Святой Хаймарс не приходит к плохим "мальчикам в белых стрингах" на паРаше? В сопредельныхнефтебаз белгородщины, курщины и брянщины достаточно в/ч, брянщины и мостов. Хаймарс, П-А-М-А-Г-И:)


Новини