Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чому США не можуть дати Україні 100 HIMARS: експерт назвав причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому США не можуть дати Україні 100 HIMARS: експерт назвав причину

Для американців HIMARS - це точкова зброя – пояснив Юрій Романенко

25 серпня 2022, 20:05 comments1605
Поділіться публікацією:

Вимоги наших  співвітчизників до Сполучених Штатів щодо  постачання  сотні установок HIMARS нездійсненні.  Америка не може  зреалізувати  це в реальних умовах.

Чому США не можуть дати Україні 100 HIMARS: експерт назвав причину

Реактивна система HIMARS (фото з відкритих джерел)

На цьому наголосив  політичний експерт Юрій Романенко  відповідаючи на запитання журналіста Романа Цимбалюка.

"У нас кажуть: "Дайте HIMARS 100 штук". Тільки вони не вирішують. 100 HIMARS, якщо вони випускають кожен день хоча б по одному залпу, то це десятки мільярдів доларів на рік і це тільки витрати на ракети до них. Американці не можуть дозволити собі такого. Це говорить про те, що необхідно змінити підходи до розподілу ресурсів. Для американців HIMARS — це точкова зброя". – пояснив  Юрій Романенко.

Також політолог пояснив, що  американські військові використовують  таки  інші методи  під час проведення   військових дій. Їх військові  не користуються "Градами" або "Торнадо", а   влучають в ціль точково.

За словами політичного експерта, дві армії радянського спрямування зійшлися в бою, одна – більша, інша- мала. В малої, тільки почалось протистояння, вичерпались  боєкомплекти, тому  тут має виручити озброєння Заходу. Проте це озброєння пов’язане з економічним контекстом, адже  воно спрямоване на те, як виграти в бою точково, з найменшими витратами.

 Ще Романенко пояснив, чому Сполучені Штати не мають фізичної можливості поставити нашій країні 100 HIMARS.

 На його думку, для цього потрібно розгорнути виробництво, забезпечити певні ресурси. Також проблема впирається у внутрішній порядок денний цієї країни, це також потрібно опрацьовувати,- резюмував Романенко.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Окупанти кілька годин обстрілювали місто у Запорізькій області: відомі подробиці (ФОТО)

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини