Головна Новини Суспільство Війна з Росією «Херсонського сценарію» у Маріуполі ніхто не планує: до чого вже готуються росіяни у місті
commentss НОВИНИ Всі новини

«Херсонського сценарію» у Маріуполі ніхто не планує: до чого вже готуються росіяни у місті

Петро Андрющенко розповів, що російські загарбники готують Маріуполь до оборони та запеклих боїв.

3 квітня 2023, 09:50 comments1457
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська в тимчасово окупованому Маріуполі продовжують зміцнювати свої. Окупанти активно готуються до оборони та нових запеклих боїв за місто. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка.

«Херсонського сценарію» у Маріуполі ніхто не планує: до чого вже готуються росіяни у місті

Маріуполь. Фото: з відкритих джерел

"Росіяни продовжують зміцнюватися. Мости. Азовсталь. Ілліча. Порт. Не варто пірнати в самообман і вірити заспокійливим вигаданим новинам про панічні настрої окупантів у Маріуполі. Росіяни готують місто до оборони і запеклих боїв. Іноді смішно і по-ідіотському, – зазначив Андрющенко.

За його словами, максимальна мілітаризація міста прямо вказує на те, що жодного "херсонського сценарію" росіяни там не планують.                    

"Сподіваюся, поки що... Робітники військової комендатури та офіцери гарнізону оборони міста в той же час уже шукають в оренду будинки на морі. Громадянські окупанти на всю скуповують розсаду і розбивають городи", — повідомив Андрющенко.

Радник міського голови зазначив, що росіяни знову вірять, що в Маріуполі вони "назавжди" і за будь-яких розкладів місто їм вдасться втримати.

"Тому на нас чекає нова битва за Маріуполь. Однозначно. Але не знецінюйте важку роботу наших Героїв вигаданими "паніками", — підсумував Петро Андрющенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — авторитарні режими розгойдують тему ядерної зброї: про що говорять заява КНДР та позиція Китаю.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Зеленський заінтригував: тиждень буде особливо вагомим для нашого захисту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини