Головна Новини Суспільство Війна з Росією Херсон стане не останньою великою перемогою у війні: у США заінтригували заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

Херсон стане не останньою великою перемогою у війні: у США заінтригували заявою

За останні 24 години українські війська досягли успіхів на північний захід, захід та північний схід від міста Херсон та просунулися до 7 км у деяких районах.

11 листопада 2022, 08:38 comments1455
Поділіться публікацією:

Україна близька до того, щоб здобути велику перемогу на Херсонщині. Але це буде не остання знакова перемога Києва найближчим часом. Як передає видання "Коментарі", у цьому впевнені аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

Херсон стане не останньою великою перемогою у війні: у США заінтригували заявою

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Американські аналітики зазначають, що наразі ініціатива за Україною. Зараз Кремль намагається у будь-який спосіб домогтися припинення вогню, щоб зібрати сили, яких катастрофічно не вистачає.

Українські військові офіційні особи та геолокаційні кадри із соціальних мереж підтверджують, що за останні 24 години українські війська досягли успіхів на північний захід, захід та північний схід від міста Херсон і просунулися до 7 км у деяких районах.

Росіяни поки що відходять щодо організовано, і українські війська досягають очікуваних успіхів, не розбиваючи російських сил, як це було під час харківського контрнаступу.                                                                    

Українські удари з серпня успішно зруйнували російські лінії постачання на західному (правому) березі, що змусило російські війська відступити та дозволити звільнити Херсонську область до річки Дніпро найближчими днями чи тижнями.

"Виведення російських військ займе певний час, і бої триватимуть по всій Херсонській області, оскільки українські війська просуваються вперед і стикаються із заздалегідь підготовленими російськими оборонними лініями, особливо навколо міста Херсона", — наголошують аналітики ISW.

Читайте також на порталі "Коментарі" — загроза повторного вторгнення з Білорусі : чому вона наростає – чи може спалахнути протест у країні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини