Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гуменюк розповіла, на що перетворилися Кринки для росіян: які там втрати
commentss НОВИНИ Всі новини

Гуменюк розповіла, на що перетворилися Кринки для росіян: які там втрати

Окупанти підтягують резерви з тилу

30 березня 2024, 11:58
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська зазнають величезних втрат на лівому березі Херсонської області в Кринках. Росіянам доводяться підтягувати резерви, бо вони втрачають 60-70% своїх штурмових груп. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі каналу "FREEДІМ" повідомила речник Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Гуменюк розповіла, на що перетворилися Кринки для росіян: які там втрати

Війна України. Фото: із відкритих джерел

"Якщо в Запорізькому напрямку облаштовано всю ситуацію — від ландшафту до скупчення військ для того, щоб регулярно проводити штурми. То на Херсонському напрямку, де в районі Кринок ворог безуспішно вже багато місяців намагається вибити наших із плацдарму, тут складна ситуація у них (росіян – ред.) із формуванням штурмових підрозділів", — зазначила спікер.

За її словами, росіяни підтягують резерви з тилу з третьої лінії оборони, бо під час штурмів у районі Кринок не повертається близько 60-70% штурмовиків ворога.

"Такі серйозні втрати для ворога — це щоразу, окрім реального знищення особового складу, це і ще серйозна деморалізація в морально-психологічному плані", — підсумувала Наталія Гуменюк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — низка закордонних видань вийшли останнім часом із тривожними прогнозами у ракурсі російсько-української війни. Так, аналітики Welt пророкують, що вже цього року через нестачу підтримки з боку партнерів Україна може піти на заморожування конфлікту. А видання The Economist попереджає, що вже влітку російські збройні сили почнуть новий потужний наступ, якого Україна, схоже, не готова. При цьому поки наша країна активно готує Глобальний саміт світу (без участі РФ), деякі партнери, схоже, шукають можливість домовитися з Росією. Експерти поділилися з порталом "Коментарі" своїм баченням того, чого нам чекати в найближчому майбутньому в контексті російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини