Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гуменюк назвала область, яка стала пріоритетною для росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Гуменюк назвала область, яка стала пріоритетною для росіян

Наталія Гуменюк пояснила, чому росіяни зосередились на атаках по Одеській області, яка перебуває у тилу.

19 грудня 2023, 16:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речниця пресцентру ОК "Південь" Наталія Гуменюк заявила, що Одещина наразі є пріоритетною ціллю для російських окупантів. За її словами про це свідчить постійні атаки ворога по області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на брифінг в медіацентрі Україна-Укрінформ.

Гуменюк назвала область, яка стала пріоритетною для росіян

Наталія Гуменюк назвала Одеську область одну з пріоритетів Росії. Фото з відкритих джерел

Наталія Гуменюк пояснює, що попри те, що Одеська область це не прифронтовий регіон, а тиловий, однак ситуація в ньому наразі "не дуже спокійна та легка".

"Через специфіку та наявність портової інфраструктури він під постійним прицілом і увагою ворога. Ті дронові атаки, які відбувалися минулого тижня, досить потужні — і за кількістю, і досить руйнівні, — промовисто підтверджують, що у пріоритеті ворога Одещина залишається", — повідомила Наталія Гуменюк.

Разом з тим Речниця пресцентру ОК "Південь" наголосила на ефективності роботи системи протиповітряної оборони, яка тривалий час посилювалась різними засобами оборони.

"Ефективність цього посилення також досить чітко проглядається за результатами збиття", — сказала Гуменюк.

Через те, що Одеська область одна з пріоритетних, Гуменюк закликала дотримуватись правил безпеки та під час повітряних тривог йти в укриття.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що майор ЗСУ розповів про складну ситуацію. За його словами окупанти перейшли до наступальних дій на Бахмутському напрямку.

Також "Коментарі" писали, що українська розвідка назвала мету Володимира Путіна у війні проти України, яка має бути виконана до президентських виборів у Росії. Раніше пропагандисти ставили цю мету до виступу президента РФ, потім до Нового року, а тепер до виборів у Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини