Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гуменюк натякнула, що після пошкодження мосту в Чонгарі варто чекати добрих новин
commentss НОВИНИ Всі новини

Гуменюк натякнула, що після пошкодження мосту в Чонгарі варто чекати добрих новин

Наталія Гуменюк розповіла, що після пошкодження мосту у Чонгарі в окупантів уже почалися проблеми з логістикою

29 червня 2023, 09:50 comments1550
Поділіться публікацією:

Пошкодження Чонгарського мосту на кордоні з окупованим Кримом є причиною добрих новин з фронту. Росіяни розуміють, чим це загрожує, тому ще не втрачають надії відновити міст, а якщо не вийде, то побудувати надійну понтонну переправу. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на заяву спікера Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Гуменюк натякнула, що після пошкодження мосту в Чонгарі варто чекати добрих новин

Чонгарський міст. Фото: t-me-vanek_nikolaev

Наталія Гуменюк розповіла, що ворог після удару по Чонгарському мосту збудував понтонну переправу, але вона не є абсолютною альтернативою і повноцінною заміною. Спікер назвала такий спосіб заміни мосту "екстремальним".

"Ми знаємо досвід з Антонівського мосту, вздовж Каховської ГЕС. У принципі, тактика дій окупантів нам зрозуміла. Ми знаємо, що вони робитимуть і як намагатимуться влаштувати альтернативу. У принципі, і вони обізнані в тому, що ми працюватимемо досить методично і з цієї переправи", — сказала спікер.

За її словами, із логістикою на півдні у росіян уже серйозні проблеми. Альтернативний шлях через Армянськ набагато ближчий до позицій Сил оборони, ворог усвідомлює, що там вогневий контроль також сильніший.

"Це передумови створення тих добрих новин, до яких ми наближаємося. Треба трохи терпіння для того, щоб ми могли оприлюднити результати", — підсумувала Наталія Гуменюк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ніч на 22 червня прилетіло по мосту у Чонгарі, який з'єднує Херсонську область та тимчасово окупований Крим. Раніше в США нагадали міністру оборони РФ Сергію Шойгу, який почав погрожувати ударами по "центрам прийняття рішень" в Україні у разі завдання ударів по окупованому Криму (за допомогою HIMARS і Storm Shadow), що Україна має повне право звільняти свої території так, як вважає потрібним. У свою чергу британська розвідка надала дані, що росіяни активно почали створювати оборонні рубежі біля Перекопу. Про що говорять останні повідомлення щодо Криму та підходів до нього? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини