Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Грузинська мрія" чи російський сценарій: в МЗС відреагували на політичну рекламу з війною в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

"Грузинська мрія" чи російський сценарій: в МЗС відреагували на політичну рекламу з війною в Україні

Україна звинувачує Грузію у копіюванні російських методів перед виборами

сьогодні, 16:40
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Прем’єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що політична реклама з наслідками війни в Україні "оголила правду" та показали жахи конфлікту з РФ. В МЗС України відреагували на слова грузинського політика, назвали їх "недружніми", а партію "Грузинська мрія" звинуватили у копіюванні російського сценарію виборів.

"Грузинська мрія" чи російський сценарій: в МЗС відреагували на політичну рекламу з війною в Україні

Речник МЗС України Георгій Тихий. Фото з відкритих джерел

У Міністерство закордонних справ України повідомили, що засуджують чергові спроби керівництва Грузії втягнути Україну у внутрішньополітичні процеси своєї країни напередодні парламентських виборів. В МЗС України заявили, що здивовані "наполегливими намаганнями" грузинської влади "стерти з пам’яті грузинського народу численні злочини Росії".

"Вважаємо ганебним використання партією "Грузинська мрія" зображень безжальної війни Росії проти України у своїй політичній рекламі. Нахабна спекуляція на українському горі оголила правду про владну партію Грузії, яка полягає у повній зневазі до українського народу", — йдеться у заяві.

Також в МЗС вказали, що Грузія копіює російські закони, щоб зменшити активність громадського суспільства в країні.

"З прикрістю констатуємо, що мавпуючи підходи Росії до обмеження участі громадянського суспільства та правозахисних організацій в забезпеченні демократичного розвитку країни та підтриманні конкурентного виборчого середовища, грузинський уряд перетворився на ксерокс Кремля", — наголосили в МЗС України.

Нагадаємо, що провладна партія "Грузинська мрія" розмістила банери з зображенням війни в Україні та закликом, голосувати за них, щоб така ситуація не сталась в Грузії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни обходять санкції та купують елітні авто через Грузію.

Також "Коментарі" писали, що у Грузії назвали несподіваного винуватця війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини