Головна Новини Суспільство Війна з Росією Готується повне або часткове знеструмлення низки областей: з'явилася реакція Укренерго
commentss НОВИНИ Всі новини

Готується повне або часткове знеструмлення низки областей: з'явилася реакція Укренерго

В Укренерго назвали неправдивою інформацію щодо повного чи часткового знеструмлення країни

18 листопада 2022, 08:00 comments3257
Поділіться публікацією:

Низка українських Telegram-каналів опублікувала повідомлення, нібито посилаючись на "Укренерго" про те, що деякі області України очікують на "повне або часткове знеструмлення". Пізніше у компанії пояснили, що таких заяв не робили. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на НАК "Укренерго".

Готується повне або часткове знеструмлення низки областей: з'явилася реакція Укренерго

В "Укренерго" спростували фейк про повне або часткове знеструмлення країни. Фото: Getty Images

У своїй заяві "Укренерго" назвала інформацію про можливе часткове або повне відключення низки областей від електроенергії фейками. В "Укренерго" додали, що подібні заяви в компанії не робили і ті, хто поширює цю інформацію, просто займається тим, що поширює фейки, в які вірити не можна.

Фахівці "Укренерго" припустили, що ті, хто публікують таку неперевірену інформацію, переслідує підступні плани, наприклад, щоб створити паніку серед населення.

"Це один із можливих "вкидів" для того, щоб посіяти паніку серед українського населення, використовуючи при цьому логотип "Укренерго" для вашої довіри", — заявили енергетики.

В "Укренерго" дали пораду українцям – перевіряти інформацію з Telegram-каналів та інших соцмереж на офіційних комунікаційних сторінках "Укренерго".                                                                         

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні затягується: чого чекати у найближчому майбутньому – чи вщухнуть бойові дії з наближенням зими. Експерти розібрали ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю.

Раніше "Коментарі" писали – несподіваний поворот: одна з країн ЄС оголосила про початок економічної співпраці з Іраном, який допомагає Росії у війні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Ukrenergo/1692
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини