Головна Новини Суспільство Війна з Росією Готується до нового удару: Росія зарядила Ту-95 ракетами після паузи в обстрілах України
commentss НОВИНИ Всі новини

Готується до нового удару: Росія зарядила Ту-95 ракетами після паузи в обстрілах України

Іран міг передати Росії до 200 балістичних ракет

10 вересня 2024, 21:20 comments2707
Поділіться публікацією:

 Росія 10 вересня підготувала літаки стратегічної авіації Ту-95МС для чергових обстрілів України, повідомляє OSINT-спільнота Tracking. Це сталося після короткої паузи в активності, яку аналітики зафіксували 5 вересня.

Готується до нового удару: Росія зарядила Ту-95 ракетами після паузи в обстрілах України

Ракетна атака РФ по Україні (фото з відкритих джерел)

Зміни торкнулися аеродромів "Оленья" та "Енгельс-2", де російські військові змінили схему спорядження літаків. Зокрема, частина Ту-95МС була передислокована з "Оленья" на "Енгельс-2", а водночас вже споряджені літаки перемістилися на "Оленья".

Станом на вечір 10 вересня аналітики зафіксували дві одиниці споряджених Ту-95МС. Протягом останнього тижня було відзначено тренувальні польоти російської авіації, що свідчить про можливу підготовку до нових атак.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Блінкен сказав, коли іранські ракети полетять на УкраїнуThe Washington Post повідомило, що Іран відправив до Росії балістичні ракети малої дальності, про це, зокрема, заявив держсекретар Ентоні Блінкен. При цьому він пригрозив Ірану санкціями за такий крок, який ще глибше втягує Тегеран у російсько-український конфлікт. Блінкен сказав, що нові санкції будуть оголошені пізніше у вівторок, включаючи заходи проти Iran Air.

 При цьому голова він додав, що Росія зараз отримала поставки цих ракет. Він додав, що Росія, ймовірно, використає поставки протягом кількох тижнів. Видання підкреслює, що іранська зброя зміцнює арсенал зброї Москви в ключовий момент її тяжкої війни з Україною, коли Київ наступає на Росію, але стикається з невдачами на сході. У зв’язку з тим, що українці вимагають розширення допомоги США у сфері озброєння, Блінкен сказав, що відвідає Київ у середу для консультацій з його керівництвом.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини