Головна Новини Суспільство Війна з Росією Горять склади із боєприпасами – багато загиблих орків: авіація вдарила на півдні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Горять склади із боєприпасами – багато загиблих орків: авіація вдарила на півдні (ВІДЕО)

Українські штурмовики завдали удару по скупченню ворога в Херсонській області

13 липня 2022, 07:44 comments2078
Поділіться публікацією:








На Херсонщині українські захисники продовжують свою операцію зі знищення ворожої техніки, боєприпасів та живої сили противника. Так авіація ЗСУ завдала удару по складу боєприпасів і скупчення ворога. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляється на офіційній сторінці у Facebook Оперативного командування "Південь".

Горять склади із боєприпасами – багато загиблих орків: авіація вдарила на півдні (ВІДЕО)

Вогонь. Фото: із відкритих джерел

У звіті наголошується, вдень по Одещині парою ворожих винищувачів Су-30 було завдано удару чотирма протирадіолокаційними ракетами Х-31. Ракети нейтралізовані, після чого вони поринули у море.                                                  

Парою наших штурмовиків завдано удару по складу боєприпасів та скупчення противника в районі Новопетрівки Херсонської області. 3 ворожі винищувачі намагалися перешкодити нашій авіації шляхом пуску двох ракет "повітря — повітря".

Втрат нашої авіації немає. Але саме ці ракети спричинили руйнування котельні поряд із будівельним магазином у Баштанці, де загинула цивільна жінка, та пожежа у полі за містом. Рятувальними підрозділами пожежу оперативно ліквідовано. Інших жертв немає.

Читайте також на порталі "Коментарі" — зелений коридор для зерна: що може зважитися сьогодні в Туреччині — як натиснути на Росію. Українська сторона підтвердила участь у зустрічі у Стамбулі у середу, 13 липня. Нагадаємо, що там мають відбутися переговори щодо відвантаження українського зерна на міжнародні ринки за участю представників України, Туреччини, Росії, а також делегації ООН. Чого чекати та чому? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини