Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гордон заявив, що західні війська ввійдуть в Україні: назвав рік, коли закінчиться війна
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон заявив, що західні війська ввійдуть в Україні: назвав рік, коли закінчиться війна

Одіозний журналіст Дмитро Гордон заявив, що війна в Україні закінчиться у 2024 році. Це буде можливо завдяки західним військам, які будуть воювати в Україні.

19 березня 2024, 17:00 comments3493
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український журналіст та телеведучий Дмитро Гордон дав прогноз щодо війни в Україні. За словами Гордона, війна в Україні закінчиться у 2024 році. Журналіст пояснює це тим, що в Україну ввійдуть західні війська.

Гордон заявив, що західні війська ввійдуть в Україні: назвав рік, коли закінчиться війна

Український журналіст Дмитро Гордон. Фото з відкритих джерел

Дмитро Гордон під час розмови на Youtube-каналі з журналістом Василем Головановим зробив резонансну заяву, сказавши, що західні війська будуть воювати на території України. За словами Гордона, те що західні війська ведуть війну в інших країнах вже відбувалось багато разів.

"А як ви собі уявляли війська СРСР та США в Кореї, війська СРСР та США у В'єтнамі, як ви собі уявляли війська США в Іраку та Афганістані? Що, хтось погано історію знає? Чи щось у цьому екстраординарне?", — говорить Гордон.

Український журналіст продовжив свою промову ще більш зухвалою заявою та дав свій прогноз на закінчення війни в Україні.

"Увійдуть та взд*чать Росію новітнім озброєнням. Тому що для новітнього озброєння потрібні люди. Вчити українців керувати – довго, а часу немає. По моїм даним війна цього року закінчиться. Запам'ятайте, я це говорю, війна цього року закінчиться", — сказав Дмитро Гордон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Туреччині назвали рік, коли завершиться війна в Україні. Міністр закордонних справ Туреччини Хакан Фідан заявив, що сподівається на закінчення війни у 2025 році.

Також "Коментарі" писали, що німецький генерал Крістіан Фройдінг пояснив, що війна може закінчитись лише перемогою України. Військовий з Німеччини пояснює, що Захід й надалі буде надавати підтримку Україні, завдяки якій може закінчитись війна. Крім того, Фройдінг вказує, що західні системи набагато точніші та ефективніші ніж російські аналоги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 березня 2024, 18:13

Вже маразм батенька!


Новини