Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гордон припустив, що готує РФ на День незалежності України
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон припустив, що готує РФ на День незалежності України

Гордон закликав українців бути готовими до бомбардувань і ракетних ударів РФ

21 серпня 2022, 22:12 comments1209
Поділіться публікацією:

Російські окупанти можуть вчинити все, що завгодно на День незалежності України. Відтак українцям варто бути готовим до ракетних ударів і бомбардувань. Таке припущення  висловив журналіст Дмитро Гордон.

Гордон припустив, що готує РФ на День незалежності України

Розбита техніка окупантів на Хрещатику (фото з відкритих джерел)

Гордон зауважив, що від окупантів завжди варто було чекати капостей ще шість місяців з початку "спецоперації" — повномасштабної війни, а не тільки на День незалежності.

"Звичайно, я думаю, що любителі "сакральних дат" пожвавляться в цей день. Це банда, а від бандитів чого чекати? І чекати від них можна всього, чого завгодно. Всього, чого завгодно. Тому треба бути у всеозброєнні, не нехтувати засобами безпеки і розуміти, що можуть бути бомбардування, удари по містах та інші капості дрібні і недрібні з боку Росії", — припустив Гордон.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що можуть вчинити окупанти на День незалежності України. Політолог Володимир Цибулько вважає, що святковий тиждень формуватиме два паралельні треки: США, ЄС, "Велика Сімка" всіляко підтримуватимуть Україну в дні святкування річниці Незалежності, тоді як РФ пробуватиме це свято зіпсувати. Українці, напевно, сподіватимуться цими днями на підрив Кримського мосту. Але, мабуть, найбільшим подарунком до Дня Незалежності стане відсутність просування окупантів у всіх напрямках, та мінімальна кількість загиблих захисників України. Він нагадує, що США вже свій подарунок зробили – в Україну слідує новий пакет допомоги майже на 800 млн дол. Естонія відвантажує свої військові та політичні подарунки, Польща та Чехія – свої. Можливо, зазначає Володимир Цибулько, наважиться, нарешті, і Австрія, яка скасує візу російському виродку з диппаспортом, який закликав знищувати українське населення. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини