Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний заявив, що не задоволений роботою ТЦК
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний заявив, що не задоволений роботою ТЦК

Валерій Залужний заявив, що працівники ТЦК, які проводять мобілізацію в Україні мають мати певні навички для своєї роботи.

26 грудня 2023, 16:52 comments1423
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний озвучив своє ставлення до працівників ТЦК, які здійснюють мобілізацію в Україні. За словами генерала, він незадоволений їх діяльністю. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяви Залужного в ефірі телемарафону.

Залужний заявив, що не задоволений роботою ТЦК

Залужний про роботу ТЦК. Фото з відкритих джерел

Валерій Залужний розповів, що наразі обговорюється законопроєкт про мобілізацію, тому це ознака того, що ТЦК не виконали свою роботу.

таном на сьогодні роботою їх поки незадоволений, інакше ми би зараз не обговорювали питання законопроєкту", — сказав головнокомандувач ЗСУ.

Залужний пояснив, що працівники ТЦК мають мати певні навички, які дозволять їм виконувати якісно свою роботу.

"Люди, які працюють в ТЦК – це окрема спеціальність. Необхідно мати певний набір знань, навичок і саме головне набір умінь, які дозволяють керівнику ТЦК виконувати свої обов'язки. Як ззовні, поза межами ТЦК, так і всередині цього організму", — розповів Залужний.

Головнокомандувач ЗСУ також додав, що попри критику щодо ТЦК, вони на сьогодні не втратили "можливості по прийому особового складу".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Залужний прокоментував ідею електронних повісток, а також пояснив пропозицію щодо мобілізації людей з інвалідністю.

Також "Коментарі" писали про працівника ТЦК з Тернопільщини, який похвалився відпочинком у Домінікані під час війни. У місцевому ТЦК пояснили, що їх працівник законно покинув Україну. Ситуація обурила деяких українців, тоді як інші стали на захист співробітника територіального центру комплектації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини