Головна Новини Суспільство Війна з Росією Головний військовий шпиталь Москви переповнений: для поранених окупантів уже не вистачає місц
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний військовий шпиталь Москви переповнений: для поранених окупантів уже не вистачає місц

Число поранених російських вояк значно збільшилося, поранених везуть потягами

12 грудня 2023, 08:40 comments2753
Поділіться публікацією:

У Москві головний військовий клінічний шпиталь ім. Н.М. Бурденко переповнений пораненими, і через брак місць для розміщення в палатах пацієнтів у цій медичній установі залишають у коридорах та їдальні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Telegram-канал кримського руху опору "Атеш".

Головний військовий шпиталь Москви переповнений: для поранених окупантів уже не вистачає місц

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"У головному шпиталі Москви спостерігаються проблеми, про які розповідає одне з внутрішніх джерел. Медичний заклад переповнений військовими", — розповіли представники підпілля.

Партизани зазначають, що на критичність ситуації вказує також той факт, що у шпиталі відмовляють у прийомі нових пацієнтів.

Так, військових РФ зі складу окупаційного контингенту, які отримали поранення під час бойових дій в Україні, повертають на фронт "без визнання їх інвалідами".

Представники Сил опору додають, що виплати за поранення "виявляються несвоєчасними або взагалі не надаються".

"За останніми даними, поранених продовжують доставляти до госпіталю поїздами. Обсяг перевезень настільки великий, що при вивантаженні носилки з постраждалими заповнюють весь перон, створюючи страшне видовище", — йдеться у публікації.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на 22 місяці вторгнення в Україну росіяни активно ведуть наступальні дії по всьому фронту. Є дані, що до президентських виборів у РФ, намічених на 17 березня (фактично чергових виборів Путіна), Кремль наказав захопити як мінімум Авдіївку (Донецька область) і Куп'янськ (Харківщина). На міжнародному фронті ситуацію теж штормить через вибори, що вже пройшли і насуваються в країнах Заходу. Експерти оцінили ситуацію на цих полях битв спеціально для видання "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/atesh_ua/2884
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини