Головна Новини Суспільство Війна з Росією Головний фактор для перемоги у війні з Росією: стало відомо, що думають українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний фактор для перемоги у війні з Росією: стало відомо, що думають українці

Українці вважають головним чинником для перемоги у війні з Росією належної підтримки Заходу зброєю, фінансами, санкціями

29 лютого 2024, 11:44
Поділіться публікацією:

У лютому 2024 року більшість українців (57%) вважають, що найважливішим фактором успіху у війні з Росією є належна підтримка Заходу зброєю, фінансами, санкціями. Як передає портал "Коментарі", про це свідчать дані опитування КМІС.

Головний фактор для перемоги у війні з Росією: стало відомо, що думають українці

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Респондентам було запропоновано три варіанти відповіді.

Далі за важливістю йдуть більш висока ефективність та прозорість діяльності влади України (33%), відсутність конфлікту між політичним керівництвом та військовим командуванням (32%) та співпраця між владою та громадянським суспільством (26%).

Ще 22% респондентів вважають, що Україні має допомогти співпраця влади та опозиції та створення широкої коаліції патріотичних сил, 21% – зменшення підтримки Росії її союзниками, 16% – більш висока ефективність українського військового командування.

Лише 8% вірять, що Україні зможе допомогти російська опозиція за допомогою розхитування ситуації у Росії.

І також лише 7% українців готові делегувати військово-політичному керівництву надзвичайні повноваження та можливість порушувати закони для якнайшвидшого ухвалення необхідних рішень.

Як зазначив заступник директора КМІС Антон Грушецький, більшість українців повністю усвідомлюють критичну важливість справедливої підтримки Заходу.

"Те, що оптимізм українців стає дедалі стриманішим, є прямим наслідком проблем зі стабільним і достатнім постачанням озброєння від західних союзників (особливо тривожною для українців ситуація в США)", — сказав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — продовжуємо йти в ЄС чи розвертаємось: опитування показало, що думають українці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини