Головна Новини Суспільство Війна з Росією Голова розвідки Буданов сказав, за яким сценарієм завершиться війна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова розвідки Буданов сказав, за яким сценарієм завершиться війна в Україні

Голова ГУР Кирило Буданов вважає, що в Україні не спрацюють всі раніше запропоновані сценарії завершення війни

21 червня 2024, 13:28 comments7354
Поділіться публікацією:

Глава Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов під час онлайн-лекції для слухачів програми "Senior Executive Fellows" Школи управління ім. Джона Ф. Кеннеді Гарвардського університету підкреслив, що війна Росії проти України свідчить про руйнування світового порядку, встановленого після Другої світової війни.

Голова розвідки Буданов сказав, за яким сценарієм завершиться війна в Україні

Кирило Буданов

На його переконання, подолати руйнівний ефект кремлівської пропаганди всередині Росії можна лише за допомогою форс-мажорної ситуації або дуже тривалої системної роботи, яка може принести результати лише через кілька десятиліть.

Він також висловив свою прихильність до нероздільного підходу сили та дипломатії в протистоянні з агресивною Росією.

При цьому Буданов заявив, жоден із запропонованих раніше сценаріїв – ані корейський, ані молдовський чи німецький не спрацюють в Україні.

"Тут має поставитись крапка один раз і назавжди. Нині є всі ознаки руйнування світового порядку, створеного після Другої світової війни. І війна Росії проти України — яскраве свідчення того, як одна людина підірвала систему світової безпеки", — сказав Буданов.

За його словами, або РФ разом змусять повернутися до того світового порядку, який існував і задовольняв усіх протягом багатьох років, або настав час для нового світового порядку.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Україна різко змінила переговорну позицію і вже готова сідати за стіл переговорів з Росією, але за певних умов. Зокрема, своє бачення у цьому процесі розкрили у МЗС. Втім, експерти вважають, що домовлятися із РФ – це погана ідея, оскільки вона завжди порушує домовленості.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 червня 2024, 13:01

Настав час для нового світового порядку! І цей порядок вже дійсно існує - повернення до старого не буде.


Новини