Головна Новини Суспільство Війна з Росією Голова Пентагона різко звернувся до Путіна. Що сказав
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова Пентагона різко звернувся до Путіна. Що сказав

Голова Пентагону Ллойд Остін на засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн» звернувся до кремлівського диктатора Володимира Путіна і підкреслив, що Захід не відступить у підтримці України

14 лютого 2024, 18:05 comments4583
Поділіться публікацією:

На засіданні Остін підкреслив, що Україна ось уже майже два роки бореться з повномасштабним вторгненням Росії. За його словами, Путін, розпочавши немотивовану агресію, хотів звинуватити у війні саме Україну. Проте, як відзначив Остін, він помилився в своїх розрахунках та очікуваннях.

Голова Пентагона різко звернувся до Путіна. Що сказав

Ллойд Остін

"Україна бореться з вторгненням Путіна з неймовірною мужністю та феноменальною майстерністю",
- відзначив міністр оборони США.

Також він звернувся до Путіна із запевненням, що Захід і надалі підтримуватиме Україну.

"Ми не відступимо",
— підкреслив Остін.

За його словами, країни Контактної групи після майже двох років досі об'єднані спільною метою.

"Кремль продовжує робити ставку, що усі ми втратимо інтерес до України і що наша підтримка похитнеться та згасне. Але я рішучий ще більше, ніж раніше, і знаю, що ви теж. Ця Контактна група залишається рішучою, безстрашною і твердою"
, — наголосив Остін.

Окрім того, глава Пентагону підкреслив, що США продовжать підтримувати принципову боротьбу України проти путінської імперської агресії.

Остін повідомив, що учасники формату "Рамштайн" продовжують надсилати Україні безпекову допомогу для боротьби на полі бою. За його словами, союзники будують коаліції спроможностей для довгострокової безпеки України. Також увага приділяється підзвітності щодо допомоги, яка надається Україні.

"Сьогодні ми працюватимемо над короткостроковими потребами України, у тому числі над її негайними потребами щодо артилерії, снарядів та ракет протиповітряної оборони",
— наголосив Остін.

Глава Пентагону підкреслив, що результат боротьби України проти імперської агресії диктатора Путіна допоможе визначити глобальну безпеку на десятиліття.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за інформацією Міноборони формат "Рамштайн" змінився. Він переорієнтувався на довгострокове стратегічне планування щодо посилення можливостей нашої держави.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

14 лютого 2024, 18:32

Черномазые должны быть только в колодках рабов. Свободным нигер может быть только в африке на пальме.

ККК

14 лютого 2024, 18:28

Сша довыделываются со своей толерантностью к животным. Этот черномазый скот нужно держать в ежовых рукавицах и отстреливать лишнее поголовье. Эти черномазые и так америку к черте разрухи довели))) С нигерами никаких врагов не нужно)))

ККК

14 лютого 2024, 18:25

Говорящая обезьяна?! Почему без ошейника и намордника? Где хозяин этой черномазой скотины?!


Новини