Головна Новини Суспільство Війна з Росією Глава СБУ прокоментував атаки на кораблі РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава СБУ прокоментував атаки на кораблі РФ

Глава СБУ заявив, що атаки на кораблі РФ проводяться у водах України та є законними

5 серпня 2023, 10:25 comments11251
Поділіться публікацією:

Нещодавні атаки дронів на ворожі російські кораблі проводились у територіальних водах України. Тому немає жодних підстав говорити про те, що вони є незаконними. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у заяві голови СБУ Василя Малюка.

Глава СБУ прокоментував атаки на кораблі РФ

Голова СБУ Василь Малюк. Фото: із відкритих джерел

"Будь-яка "бавовна", що відбувається з кораблями РФ або Кримським мостом, є абсолютно логічним і ефективним кроком до ворога. Більше того — такі спецоперації проводяться в територіальних водах України і повністю законні", — заявив глава СБУ.

Василь Малюк додав, росіяни самі чудово знають, як можна раз і назавжди покласти край такому неприємному "хлопцю". Потрібно лише покинути українську землю та територіальні води України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — атака українських морських дронів на Новоросійськ завершилася дуже ефектно та ефективно. Стало відомо, що внаслідок цієї спецоперації СБУ у новоросійській бухті пошкоджено великий десантний корабель "Оленьогірський гірник". А спікер Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк попередила, що вибухи, подібні до тих, що сталися сьогодні у Феодосії (куди дісталися вже БПЛА і де росіяни розмістили величезне нафтосховище, яке використовується для заправки Чорноморського флоту РФ), можуть повторитися. Експерти проаналізували те, що відбувається, спеціально для видання "Коментарі".

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Керченській протоці морський дрон протаранив російський танкер. Зазначається, що в результаті атаки морськими безпілотниками в Керченській протоці міг бути пошкоджений російський танкер-хімовоз SIG, який прийшов із Туреччини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SBUkr/9185
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини