Головна Новини Суспільство Війна з Росією Глава розвідки Пентагону: Путін буде змушений змінити цілі війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава розвідки Пентагону: Путін буде змушений змінити цілі війни в Україні

Через останні невдачі російських сил на полі бою може настати момент, коли Володимир Путін буде змушений змінити цілі війни в Україні

17 вересня 2022, 14:48
Поділіться публікацією:

Серія невдач російської армії в Україні може змусити Кремль відкоригувати свої плани в Україні та змінити початкові цілі, які неодноразово озвучував президент РФ Путін. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю "AP" заявив директор розвідувального управління міністерства оборони США Скотт Беррієр.

Глава розвідки Пентагону: Путін буде змушений змінити цілі війни в Україні

Пентагон. Фото: GETTY IMAGES

Глава розвідуправління зазначив, якщо раніше Путін був стійко впевнений, що ось-ось вдасться дотиснути Україну, то зараз ми підходимо до того моменту, коли Путін буде змушений переглянути цілі так званої спецоперації в Україні.

Беррієр додав, у США не мають уявлення щодо того, яке рішення ухвалить Путін щодо війни в Україні, але від цього рішення багато в чому залежатиме, як довго триватиме протистояння.

При цьому заступник директора Центрального розвідувального управління Девід Коен не погодився з такою думкою, заявивши, що "не варто недооцінювати прихильність Путіна до оригінального плану – контролю над Україною".

Варто зазначити, що як західна, так і українська розвідки неодноразово заявляли, що мета так званої спецоперації в Україні – це повалення влади та окупація всієї території країни. Офіційно Москва прикривалася пропагандистськими тезами про те, що домагається лише "денацифікації", "демілітаризації" і "допомоги народу Донбасу".

Читайте також на порталі "Коментарі" — підсумки саміту ШОС, що насторожують: чому Китай не хвилює ядерний тероризм Росії в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Китай не зацікавлений у припиненні війни в Україні – про що домовилися Сі Цзіньпін та Путін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини