Головна Новини Суспільство Війна з Росією Глава Пентагону дав відповідь Зеленському – що буде з допомогою Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава Пентагону дав відповідь Зеленському – що буде з допомогою Україні

Міністр оборони США підкреслив, що його країна має необхідні ресурси та можливості і вона залишиться сфокусованою на підтримці України

11 жовтня 2023, 14:40
Поділіться публікацією:

Незважаючи ні на що США й надалі продовжуватимуть постійне та безперервне постачання всього необхідного озброєння для боротьби України проти Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє офіційний сайт Офісу президента.

Глава Пентагону дав відповідь Зеленському – що буде з допомогою Україні

Володимир Зеленський та Ллойд Остін

Варто зазначити, що під час робочого візиту до Бельгії президент України Володимир Зеленський провів зустріч із міністром оборони США Ллойдом Остіном та новим головою Об'єднаного комітету начальників штабів США Чарльзом Брауном.

Під час зустрічі глава Пентагону запевнив у продовженні стійких та безперервних поставок всього необхідного озброєння для України. Він наголосив, що у США є необхідні для цього ресурси та можливості. Вони залишаються сфокусованими на підтримці України.

Остін також поінформував президента про прогрес у наданні Україні додаткових систем ППО.

Зеленський подякував міністру за непохитність оборонної та політичної підтримки України з боку США. Він вкотре наголосив на важливості посилення української ППО саме напередодні зимового періоду.

"Зима — це велике випробування. Нам справді потрібна допомога партнерів для захисту критичної інфраструктури. ППО — це не лише військове питання. Від цього залежить норма життя, як працюватиме економіка, як платитимуть податки, які йдуть на забезпечення потреб армії, наш захист від російської агресії. Також від цього залежить скільки людей повернеться в Україну з-за кордону", — сказав він.

Зеленський також подякував Вашингтону за новий пакет військової допомоги та поінформував про невідкладні потреби української армії. Зокрема, він наголосив на важливості постачання фронтової ППО, систем РЕБ та артилерійських снарядів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що буде за допомогою України, якщо США переключаться на Ізраїль – яким може бути вихід.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини