Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гіркін заявив, що за пропаганду у Путіна сьогодні відповідають алкоголічка та п*дераст
commentss НОВИНИ Всі новини

Гіркін заявив, що за пропаганду у Путіна сьогодні відповідають алкоголічка та п*дераст

Терорист запевнив, що його критика на адресу Путіна не передбачає повалення диктатора.

19 квітня 2023, 15:12 comments1345
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", російський терорист Ігор Стрєлков-Гіркін знову не стримав емоцій, розкритикувавши Кремль та його пропагандистів. Найбільше дісталося топ-пропагандистам Кремля.

Гіркін заявив, що за пропаганду у Путіна сьогодні відповідають алкоголічка та п*дераст

Ігор Гіркін. Фото: з відкритих джерел

"Нинішні наші правителі самі не вірять в те, що говорять. Це відчувається. Коли головна пропагандистка від патріотизму Маргарита Симоньян — алкоголічка, яка абсолютно розклалася, або Антон Красовський – п*дерастичний пропагандист, який був одним з головних патріотів. Коли люди, які розповідали, що російського народу не існує, а є тільки росіяни, видавлюють з себе слово російський – це бридко. Коли ми говоримо, що нацисти в Україні повинні бути розгромлені, а потім особистий представник президента, який проживає в Лондоні, олігарх Абрамович їх пригощає делікатесами в своєму літаку", — заявив Гіркін.

При цьому він закликав владу РФ позбутися лицемірства і бути хоч відносно чеснішим, адже інакше нічого не вийде. Розуміючи, що в Кремлі може закінчитися терпіння з приводу його висловлювань, Гіркін швидко знизив тон, уточнивши, що він так прямо про все говорить не тому, що виступає проти Путіна, а просто хоче, щоб він уже розібрався зі своїм оточенням.

"Нічого не вийде. Поки що влада вважає, що патріотичним має бути лише народ, а їх це не стосується – нічого не вийде. Пропаганда нормальна теж не вийде", — підсумував російський бойовик.

Читайте також на порталі "Коментарі" — терорист Гіркін розповів, чим закінчаться для Росії бої за Бахмут.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чому Україна все ще зберігає відносини з Білоруссю — що може змінитися в майбутньому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини