Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гіркін заговорив про капітуляцію, звинувативши Путіна в черговій помилці у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Гіркін заговорив про капітуляцію, звинувативши Путіна в черговій помилці у війні

Російський бойовик переконаний, що окупанти будуть "у захваті" і на власній шкурі відчують усі "принади" одностороннього перемир'я

6 січня 2023, 10:52 comments2336
Поділіться публікацією:

Російський терорист Ігор Стрєлков-Гіркін, який публічно висвітлює війну РФ проти України, вибухнув іронічними коментарями щодо рішення президента Росії Володимира Путіна про так зване "різдвяне перемир'я". Бойовик назвав цей наказ "кроком до капітуляції". Як передає видання "Коментарі", свою думку Гіркін оприлюднив у телеграм.

Гіркін заговорив про капітуляцію, звинувативши Путіна в черговій помилці у війні

Ігор Гіркін. Фото: з відкритих джерел

Ігор Гіркін заявив, що він шибався, коли прогнозував швидке захоплення російськими військами Мар'їнки Донецької області. За його словами, під час "перемир'я" українська армія зміцнить свої позиції у місті, до гарнізону прийде підкріплення.

Гіркін, який переважно жорстоко критикує міністра оборони РФ Шойгу, тепер несподівано адресував порцію критики особисто Путіну. Він заявив, що "Гаага аплодує та готує камеру". Наказ про перемир'я бойовик назвав "кроком до капітуляції". Подібних помилок у війні, впевнений Гіркін, Путін не робив за минулі 10,5 місяців так званої "СВО".

Також бойовик попередив, що російським загарбникам, які перебувають на території України через рішення Путіна, доведеться дуже несолодко, адже перемир'я оголошено лише Росією, а отже українська сторона обов'язково скористається моментом, щоб ударити сильніше.

"Деескалацію" і "перегрупування", а також "непросте рішення" — ЗС РФ вже оцінили. Тепер — новий етап", — підсумував Гіркін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни назвали справжні цілі Путіна в оголошенні різдвяного перемир'я.

Також видання "Коментарі" повідомляло – перемир'я від Путіна: у МВС розповіли, де варто чекати провокацій на Різдво.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини